Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γνωστός τραγουδιστής, Μανώλης Μητσιάς, αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ποια είναι η συμβουλή που δίνει στα εγγόνια του και κατά πόσο την έχει ακολουθήσει εκείνος στη ζωή του, ενώ ρωτήθηκε για το ρόλο που έπαιξε ο έρωτας στη ζωή του και για το αν ενοχλείται από τον «πόλεμο» που γίνεται ακόμα και στις μέρες μας για το αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή όχι.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσίασε με το μαγιό της στο Instagram

«Η ολοκλήρωση της ευτυχίας μου είναι τα εγγόνια μου, τίποτα άλλο. Ο παράδεισος επί γης είναι τα εγγόνια μου, ό,τι καλύτερο. Είναι μεγάλη χαρά, είναι αυτό που λένε "του παιδιού μου το παιδί, είναι δύο φορές παιδί μου", δεν βγήκε τυχαία αυτό από τον λαό. Η πιο χρήσιμη συμβουλή που τους έχω δώσει είναι "κάνε ό,τι σου αρέσει", το οποίο το τήρησα. Στη ζωή μου, από μικρός κάνω αυτό που θέλω. Πήγα για σπουδές, τα εγκατέλειψα όλα για να γίνω τραγουδιστής σε μία εποχή, που δεν ήταν και πολύ ευχάριστο για τους γονείς μου ανάλογα τί τραγουδιστής ήθελες να γίνεις. Εάν ήθελες να γίνεις τραγουδιστής κοσμικών κέντρων μόνο και lifestyle, ήταν πιο εύκολο», ανέφερε αρχικά ο Μανώλης Μητσιάς.

Τόνισε πως «δεν έχω μετανιώσει ποτέ για τίποτα στη ζωή μου. Ήμουν από ένα χωριό, και μου δόθηκε η ευκαιρία στη ζωή μου να πιω καφέ με τον Ελύτη, τον Γκάτσο και τον Χατζιδάκι. Τον Χατζιδάκι τον ήξερα 40 χρόνια, είναι αθλιότητα αυτό που ειπώθηκε για εκείνον».

Όσον αφορά τον έρωτα στη ζωή του ο Μανώλης Μητσιάς παραδέχτηκε πως «ο έρωτας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα, την παντρεύτηκα και κρατήσαμε τον γάμο μας 55 χρόνια. Μέσα στο σπίτι, η γυναίκα είναι ο άρχων, όχι ο άντρας. Η γυναίκα κρατά την οικογένεια, σου φτιάχνει τη διάθεσή σου για να πας πιο ευχάριστα στη δουλειά. Ο έρωτας, μετά από 50 χρόνια, ακόμα υπάρχει. Aν δεν υπήρχε, μπορεί και να είχα χωρίσει, δεν αποκλείεται. Όταν κάποιος λέει ότι ερωτεύτηκε μία άλλη γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένος με την προηγούμενη».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσο ενοχλείται από τον πόλεμο που ακόμα γίνεται για το αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος ή όχι, ο Μανώλης Μητσιάς απάντησε: «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιον κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA