Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «βεντέτα» μεταξύ των δύο γνωστών τράπερ του Snik και του Light όπως φαίνεται καλά κρατεί, με τον πρώτο να έχει πέσει θύμα επίθεσης από αγνώστους σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης πριν από λίγες ημέρες και τον δεύτερο να τον «κοροϊδεύει» μέσω των social media. Μάλιστα, η επίθεση που δέχθηκε ο Snik έχει καταγραφεί και σε βίντεο, το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα TikTok φαίνεται ο Snik πεσμένος στο έδαφος να δέχεται χτυπήματα από ομάδα ατόμων. Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες:

«Εχει καταντήσει αηδία η φάση»

Την ίδια ώρα ο Snik, μέσα από stories στο προφίλ του στο Instagram θέλησε να απαντήσει στα stories του Light που αφορούσαν το επεισόδιο που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη όταν κάποια άτομα επιτέθηκαν στον Snik και σε ένα φίλο του. Ο Light στη συνέχεια κατέβασε τα σχετικά stories, αλλά ο Snik έσπευσε να «απαντήσει», τονίζοντας πως είναι η τελευταία φορά που μιλάει για τέτοια σκηνικά μέσα από τα social media. Μάλιστα, αυτό το σκηνικό είναι διαφορετικό από ένα άλλο που συνέβη επίσης στη Θεσσαλονίκη με τον Snik να τσακώνεται στο δρόμο με έναν νεαρό με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει ο τελευταίος, όπως φαινόταν σε βίντεο που ανέβηκε στο TikTok.

«Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά γενικά που μιλάω για τσακωμούς, για μπιφς και τα λοιπά από το Ιντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκατε αν είμαι καλά και το τι έχει γίνει, ένα μεγάλο "ευχαριστώ"», είπε αρχικά ο Snik και συνέχισε:

«Την αγάπη μου τα λέμε στο Λονδίνο! Και κάτι τελευταίο: Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία ότι έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά, μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας. Karma is a bitch. Τώρα όσον αφορά βίντεο, φωτογραφίες, comments αν νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πάρα πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια σου και τα καμώματά σου. Don’t worry».