Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ειδήσεις

Γιάννης Ζουγανέλης: Ο καβγάς στο δρόμο για να υπερασπιστεί οδηγό

Ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αλλά μέχρι να φτάσει στο πλατό φαίνεται πως... εκνευρίστηκε. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο πλατό της εκπομπής σε καυγά που είχε με έναν αγενή οδηγό στο δρόμο και αναγκάστηκε να κατέβει από το αυτοκίνητό του, με σκοπό να υπερασπιστεί μία γυναίκα. 

Διαβάστε ακόμη: Βίκυ Καγιά: Χόρεψε τσιφτετέλι στη Μύκονο με τη Μαίρη Βυτινάρος

«Δεν μπορώ την αγένεια στους δρόμους. Όλοι αυτοί που έχουν αυτοκίνητο νομίζουν ότι είναι όπλο και συμπεριφέρονται πολύ άσχημα στις γυναίκες. Ήρθα σε αντιπαράθεση με έναν άνθρωπο που μίλησε πολύ χυδαία σε μία κοπελίτσα» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης. «Κατέβηκα να υπερασπιστώ και μου λέει: "Τι έγινε μεγάλε, έχουμε κανένα γύρισμα"; Ήταν και ειρωνικός» τόνισε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Οπως είπε, ο αγενής οδηγός «της μίλησε πολύ άσχημα επειδή τον έκλεισε λίγο χωρίς να τρέχει». 

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε επίσης στα δημοσιεύματα που ήθελαν την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου να έχουν πάρει διαζύγιο: «Αυτά που γράφτηκαν ήταν λίγο… άσχημα. Έχω τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη και πίστη στην κόρη μου και ξέρω ότι όλο αυτό που συμβαίνει την αποπροσανατολίζει. Εγώ αυτό που ξέρω και αυτό που είπα είναι ότι επειδή γράφτηκε ότι δεν ήταν στα γενέθλιά του, θέλω να πω ότι εγώ ήμουν εκεί και ήταν και η κόρη μου εκεί και ήταν όλα μια χαρά. Το να βγαίνουν προς τα έξω πράγματα που δεν είναι αλήθεια, την αποπροσανατολίζει».