Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνέχεια στην κόντρα με τη Σοφία Μουτίδου δίνει η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έκανε νέα ανάρτηση στα stories της στο Instagram, αργά το απόγευμα της Κυριακής (23/10). «Συνάντησα πολλά σκουπίδια στη ζωή μου, δεν βρισκόντουσαν μέσα σε κάδους αλλά σε ψυχές», ήταν το μήνυμα της παρουσιάστριας. Ολα ξεκίνησαν όταν η Σοφία Μουτίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία της παρουσιάστριας με τη Δέσποινα Βανδή σημειώνοντας: «Λίγο ακόμα πρέπει», με το σχόλιο αυτό της ηθοποιού να εξοργίζει την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέστρεψε στα social media και φανερά ενοχλημένη διερωτήθηκε: «Τι εννοεί η @sofia_moutidou; Της κάναμε κάτι; Την ενόχλησε κάτι στη φωτογραφία; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά... Αλήθεια... Δεν καταλαβαίνω! Καλό βράδυ».

Διαβάστε ακόμη: Asia Express - Γιάννης Αϊβάζης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική αδιαθεσία

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια του Alpha προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη του διαδικτύου το οποίο ανέφερε, «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζιά της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε την ανάρτηση με το δικό της εξής σχόλιο: «Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Ενώ λίγο μετά δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη φράση “Girls support girls” σημειώνοντας, «Εγώ πάντως αυτό θα το τηρώ για πάντα. Έτσι με έμαθε η μαμά μου. Καλό βράδυ φίλοι μου».

Η απάντηση της Σοφίας Μουτίδου

Ολα αυτά δεν έμειναν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον δικό της λογαριασμό στο instagram δίνει τη δική της αιχμηρή απάντηση στην παρουσιάστρια. «Μόλις είδα μια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, και απάντησα και εγώ με δικό μου story. Λέει, «Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ». Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα, “λίγο ακόμα πρέπει”. Το μυαλό σας που πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω.

Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα. Σε επόμενο στόρι, γεμάτο αλληλεγγύη γράφει κάποιος, “Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζιά της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;”

Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η Κατκεν το έχει κάνει αναπαραγωγή. Κατκεν που είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Αναπαρήγαγα κάτι που λέει κάτι για τα βυζιά σου; Είπα κάτι; Που είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Που είναι που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου;

Και τώρα θίχτηκες από τι; Από που να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το “λίγο ακόμα πρέπει; Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και στο λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο. Αλλά, έχουμε μάθει το support girls να είναι μόνο για τις παπάτζες.

Για την ουσία support girl δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ@@α Πόντια. Άντε. Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους; Κατκεν που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας κάθε μέρα για κάποιον.