Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός ότι η Σοφία Χατζηπαντελή συμμετείχε μόνο στις οντισιόν του φετινού GNTM, αναμφίβολα, έκλεψε την παράσταση και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές με αποτέλεσμα ακόμα και μέχρι σήμερα followers της στο Instagram να της ζητούν να επιστρέψει στο ριάλιτι του Star. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που το νεαρό μοντέλο απαντάει στα σχόλια που της κάνουν. Έτσι, όταν μία followers της έγραψε «γύρνα πίσω στο GNTM, λείπεις», η Σοφία Χατζηπαντελή απάντησε έξω από τα δόντια, «καρφώνοντας» ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής. 

Διαβάστε ακόμη: Ντόρα Κουτροκόη για ΣΚΑΪ, Οικονόμου, Παυλόπουλο: «Δεν τους τιμά - Δεν είχα τη στήριξη που θα περίμενα»

«Σε αντίθεση με τους άλλους κριτές, εγώ έχω μια καριέρα για την οποία νοιάζομαι. Δεν κάθομαι απλώς να μιλάω για το τι έχω κάνει. Το κάνω πράξη», έγραψε η Σοφία Χατζηπαντελή, με ορισμένους followers της να της γράφουν ότι ουσιαστικά τους «πετσόκοψε» με αυτό το σχόλιο. 

Πάντως, η επιθυμία των τηλεθεατών θα γίνει πραγματικότητα αφού αν και αρχικά φάνταζε αδύνατο, τελικά η Σοφία Χατζηπαντελή αναμένεται να επιστρέψει στο GNTM στον ημιτελικό, του οποίου τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί.