Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και τον Παύλο Σταματόπουλο σε ένα από τα διαλείμματα του J2US. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τη χημεία της με τον Χρήστο Μάστορα, το μιούζικαλ «Γεια» ενώ απάντησε και στα σχόλια που έκανε για εκείνη η Ελένη Μενεγάκη. «Έχουμε πάρα πολλή χημεία με τον Χρήστο Μάστορα και είμαι πολύ χαρούμενη για τη φετινή μας συνεργασία» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

Οσον αφορά στο μιούζικαλ «Γεια», η τραγουδίστρια σχολίασε: «Είχα μία συναισθηματική φόρτιση όταν πήγα στην επίσημη πρεμιέρα. Για μένα αλλά και για τον Φοίβο ήταν ο εμπορικότερος δίσκος μας και από τους εμπορικότερους των τελευταίων 50 χρόνων στην Ελλάδα. Βιώσαμε πολύ όμορφα πράγματα. Ήταν ιδιαίτερο, όπως είναι και ο Φοίβος με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις στα τραγούδια».

Για τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη, η Δέσποινα Βανδή απάντησε: «Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη; Ο εσωτερικός μου κόσμος είναι φωτεινός, είμαι χαρούμενη, νιώθω ότι μεγαλώνω όμορφα. Νιώθω ότι αγαπάω περισσότερο τον εαυτό μου και στο σήμερα μου έχω μεγαλώσει όμορφα». Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε σχολιάσει τη συνέντευξη που είχε δώσει η Δέσποινα Βανδή στην Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της από τα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια και μάλιστα αναρωτήθηκε: «Ρε Δέσποινα τα είχες πει ποτέ αυτά στα τόσα χρόνια που είμαστε στον ίδιο χώρο;».

Μετά την προβολή αποσπάσματος της συνέντευξης της Δέσποινας Βανδή, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε: «Δεν έχω τι να πω. Ήταν πραγματικά… Δεν θέλω να σχολιάσω αυτά που είπε, αλλά ότι τα είπε και πώς τα είπε. Πραγματικά αυτή την τελευταία διετία, νιώθω σαν να τώρα γνωρίζω τη Δέσποινα. Γιατί την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως με ξέρει και εκείνη. Πάνω κάτω ίδια εποχή ξεκινήσαμε.

Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο. Ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται και νομίζεις ότι τα ξέρεις. Εγώ πραγματικά… κάθε συνέντευξή της με κάνει να αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Δε ξέρω πώς να το πω. Δεν είχα ποτέ αρνητικά, αλλά με αυτά που λέει κάθε φορά νιώθω ότι την πλησιάζω παραπάνω. Τι λέω τώρα; Ξέρω κι εγώ;».