Μενού
nikos-mouratidis
Νίκος Μουρατίδης | NDP
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη συζήτηση ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες στο Twitter για τη Νατάσσα Μποφίλιου και το πόσο Αριστερή είναι ή όχι η τραγουδίστρια, η οποία ταξίδεψε στο Λονδίνο και πόζαρε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram με την αδελφή της και τα ρούχα που σχεδιάζει.  Ο σάλος στο Twitter ξεκίνησε από το σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου ο οποίος έκανε λόγο για υποκρισία της τραγουδίστριας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Παλεύουμε τον «κακό καπιταλισμό» στο Κομμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως, βεβαίως… Wannabe on top Κομαντάντε Τσε Γκεβάρα;».

Οι φωτογραφίες της Νατάσσας Μποφίλιου έγιναν γρήγορα πρώτο θέμα συζήτησης στο Twitter, το όνομά της έγινε trend και η… μάχη των twitterάδων άναψε για τα καλά.

Ο Νίκος Μουρατίδης πήρε θέση και υποστήριξε τη δημοφιλή τραγουδίστρια, γράφοντας ένα καυστικό σχόλιο στο Facebook. «ΣΚΑΣΤΕ πια οι διάφορες μουρλοκακομοίρες με τη Νατάσσα Μποφίλιου. Η κοπέλα είναι θεά, όσο και να λυσσάτε… Καλά κάνει ό,τι κι αν κάνει (και λίγα είναι)…. Χαχαχαχαχαχα λυσσάρες!» έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικός παραγωγός.

moyratidis-mpofilioy
Νίκος Μουρατίδης | @ΝίκοςΜουρατίδης