Μενού
rena-koumiwti
Ρένα Κουμιώτη | NDP
  • Α-
  • Α+

Στο Γηροκομείο Αθηνών φιλοξενείται η Ρένα Κουμιώτη εδώ και μερικές εβδομάδες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, μια απόφαση, την οποία πήρε η αγαπημένη τραγουδίστρια μαζί με τα πολύ στενά της πρόσωπα. Η Ρένα Κουμιώτη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δεν της επιτρέπουν τις μεγάλες συγκινήσεις και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έμαθε ποτέ ότι ο 61χρονος πρωτότοκος γιος της, Νίκος Σαββίδης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή τον περασμένο Ιούλιο από ανακοπή καρδιάς και κατ' επέκταση δεν έδωσε το «παρών» στην κηδεία του λίγες ημέρες αργότερα.  

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Lifo η Ρένα Κουμιώτη  είχε δηλώσει για τον ερχομό του γιου της: «Ο γάμος ήρθε πολύ νωρίς, το 1960, εννοείται προτού μπλεχτώ με το τραγούδι. Με τον άντρα μου δουλεύαμε μαζί στον Παπαστράτο και το βράδυ πήγαινε νυχτερινό Γυμνάσιο. Έμεινα έγκυος και παντρευτήκαμε. Γέννησα τον πρώτο μου γιο, που τον πρόλαβε η γιαγιά μου και μου τον μεγάλωσε. Ο γάμος αυτός κράτησε δύο χρόνια – να ξέρετε ότι εγώ πάνω στο "δύο" τις χάλαγα τις σχέσεις μου».

Στο Γηροκομείο Αθηνών φιλοξενείται εδώ και τέσσερα χρόνια η καλή της φίλη και επίσης αγαπημένη τραγουδίστρια, Μαίρη Λίντα και μάλιστα, οι δύο φίλες βρίσκονται σε διπλανά δωμάτια, ενώ, σύμφωνα με την Espresso, ξέσπασαν σε δάκρυα όταν αντίκρισαν η μία την άλλη μετά από πολλά χρόνια.