Μενού
panagiotis-vasilakos
Παναγιώτης Βασιλάκος | @vasilakospanagiotis12
  • Α-
  • Α+

Σε μια αναπάντεχη δήλωση προχώρησε ο Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώην «Bachelor» βρέθηκε καλεσμένος σε ραδιοφωνική εκπομπή και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι πιστεύει στους εξωγήινους γιατί… μια πρώην σχέση του είχε δει κάτι ανεξήγητο στον δρόμο. «Εγώ πιστεύω σε εξωγήινους.

Μια πρώην σχέση μου, τα είχα με μια κοπέλα από την Τσεχία τότε, κάποια στιγμή έτσι όπως περπάταγαν στον δρόμο, ήρθε πάρα πολύ κοντά τους κάτι πολύ ανεξήγητο. Τώρα, να μου λένε ψέματα ο πατέρας και η μητέρα της που είναι σοβαροί άνθρωποι, δε νομίζω» είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

«Εχω δει ιπτάμενο δίσκο»

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι ο πρώην Bachelor κατά τη διάρκεια που συμμετείχε στο ριάλιτι του Alpha είχε μία σχετική συζήτηση με την 20χρονη Ραφαέλα από την Κύπρο. Τη στιγμή που απολάμβαναν το ρομαντικό τους ραντεβού στην εξοχή, η παίκτρια ρώτησε τον Παναγιώτη αν πιστεύει στις νεράιδες. Παρά την αρνητική του απάντηση, εκείνη συνέχισε να μιλάει αποκαλύπτοντας ότι έχει δει… ιπτάμενο δίσκο. «Μια φορά είδα ιπτάμενο δίσκο…. Ήμουν στο χωριό μου με την αδερφή μου και μια φίλη της και είδαμε ιπτάμενο δίσκο να πλησιάζει το σπίτι μας και μετά να φεύγει!» είπε, με τον Παναγιώτη να τη ρωτάει έκπληκτος αν λέει αλήθεια!