Μενού
natalia-germanou-thanos-kalliris
Ναταλία Γερμανού - Θάνος Καλλίρης | NDP
  • Α-
  • Α+

Την Πέμπτη (8/12) ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αποκάλυψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά - μεταξύ άλλων - ότι στο παρελθόν είχε σώσει την Αγγελική Νικολούλη από πνιγμό στη θάλασσα, ενώ περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με τη Ναταλία Γερμανού με την οποία υπήρξαν ζευγάρι για 5,5 χρόνια. «Kολυμπούσα και από πίσω μου πνιγότανε και φώναζε "βοήθεια" και δεν υπήρχε κανείς να την σώσει και την έσωσα εγώ κανονικότατα. Πηγαίναμε να δούμε το ναυάγιο δική μας εκδρομούλα πρωινή. Βρισκόμασταν στη Ζάκυνθο για κάποια εκπομπή και πήγαμε με το καράβι να δούμε το Ναυάγιο», είπε αρχικά ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: 

«Πρέπει να ήταν Ιούνιος οπότε δεν είχε καθόλου κόσμο και είχε φουσκοθαλασσιά. Έπρεπε να βουτήξουμε διότι δεν μπορούσε να μπει πιο μέσα στο σκάφος. Εκείνη βούτηξε και δεν θυμάμαι αν έπαθε κράμπα ή αν συνειδητοποίησε ότι δεν ξέρει να κολυμπάει. Άρχισε να φωνάζει βοήθεια και πήγα και την έσωσα». 

Αναφερόμενος στη γνωριμία του με τη Ναταλία Γερμανού, ο Θάνος Καλλίρης είπε χαρακτηριστικά ότι όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά, τον «καρακαμάκωσε». 

«Η Ναταλία δεν ήταν γνωστή τότε. Έγινε γνωστή. Ήταν και η απαρχή του κίτρινου Τύπου τότε που αναδείκνυε τα ζευγάρια. Είχαμε σχέση δηλαδή και μετά το έμαθε κι ο κόσμος. Η Ναταλία ήταν μία ραδιοφωνική παραγωγός. Οι Bang της γράψαμε τα μουσικά σήματα της εκπομπής της, που τότε γράφαμε σε όλους τους διάσημους, βλέπε Τσαουσόπουλο, Αβραάμογλου, τα Νέα του Ant1. Έτσι τα έφτιαξα με τη Ναταλία», ανέφερε ο τραγουδιστής.  

«Στο στούντιο γνωρίστηκα με τη Ναταλία που ούτε καν ήξερα ότι είναι η κόρη του Γερμανού, και ήταν μια κοπέλα που την έκαναν μεταγραφή ο AΝΤ1 από τον ΣΚΑΪ. Το ραδιόφωνο του AΝΤ1 φουντώνει τότε και είχε στο πρόγραμμα μία εκπομπή που λεγόταν "Κλαμπ Σάντουιτς". Κι εμείς αναλαμβάνουμε να της γράψουμε τα σήματα. Έρχεται η Ναταλία με νάζι εκεί, με καρακαμάκωσε… εκείνη. Αυτό είναι γνωστό, το ξέρει, το 'χει αποδεχτεί. Κι εγώ κάποια στιγμή τσίμπησα και μάσησα και ήμασταν 5,5 χρόνια μαζί», πρόσθεσε.

«Την αγαπώ. Κατά καιρούς κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας, το 'χουμε «τσακαλώσει» πολύ για ζήλιες και τα λοιπά. Δίνουμε την αστεία πλευρά της σχέσης μας που ήταν πολύ καλή, υγιής και όμορφη και κράτησε και 5,5 χρόνια», κατέληξε ο Θάνος Καλλίρης.