Η Ελπίδα φιλοξενήθηκε σήμερα Τρίτη (13/12) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την επιλογή της, να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, αλλά και για την απόφασή της να επιστρέψει στο τραγούδι. «Απείχα για δικούς μου προσωπικούς λόγους και γιατί δεν υπήρχε ενδιαφέρον. Το να βγαίνω, να τραγουδάω σε μπουζούκια δεν το ήθελα, δεν είμαι πια γι΄αυτό. Έχω αρνηθεί πρόταση με καλά λεφτά στα μπουζούκια και τους είπα δεν θέλω να ασχοληθώ με τη νυχτερινή Αθήνα» ανέφερε αρχικά.
Οσον αφορά στη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της η Ελπίδα ανέφερε: «Έπαθα έμφραγμα, γλίτωσα στην τρίχα, τα παιδιά κλαίγανε, γιατί νόμιζαν ότι “έφευγα”».
Μιλώντας για όσα την πλήγωσαν περισσότερο στη ζωή της, τόνισε ότι ο θάνατος του άντρα της, ήταν αυτός που τη στιγμάτισε, ενώ αποκάλυψε πως για να καταφέρει να ξεπεράσει την απώλεια «ρίχτηκε» και πάλι στο τραγούδι: «Ο θάνατος του άντρα μου εδώ και δυόμιση χρόνια με πλήγωσε πιο πολύ απ’ όλα. 45 χρόνια μαζί, αγαπημένοι. Από τότε μαζεύτηκα, αντέδρασε ψυχολογικά ο οργανισμός μου και άλλαξε η κοσμοθεωρία μου. Άρχισα να ασχολούμαι με τα καλλιτεχνικά γιατί ήταν η φυγή μου, η διέξοδός μου» ανέφερε για την απώλεια του συζύγου της από ανακοπή καρδιάς το καλοκαίρι του 2020.
- Οι μοιραίες παραλείψεις και τα ερωτήματα για την ασφάλεια στη Βιολάντα: Συνεχίζεται η προανάκριση
- Εντοπίστηκε πιθανώς κατοικήσιμος πλανήτης 150 έτη φωτός μακριά, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα
- Η παρεξήγηση στο γκολ του Ολυμπιακού για το 1-2: Γιατί ζήτησαν «συγγνώμη» Τσικίνιο και Κοστίνια
- Χώρισε η Έλενα Τσαγκρινού: «Είναι κάτι που πληγώνει»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.