Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μιλησε για το J2US, την Eurovision, τον γάμο της με τον Διονύση Σχοινά, αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση. Η τραγουδίστρια που παρακολούθησε φέτος το κοινό στην κριτική επιτροπή του σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US ξεκαθάρισε πως δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί ξανά σύντομα στην τηλεόραση, καθώς δεν της αρέσει να εκτίθεται.
«Θα αργήσετε να με ξαναδείτε. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα, δεν μπορώ να απασχολώ τον κόσμο συνέχεια, τη μια για τη δουλειά μου, την άλλη για τα προσωπικά μου, για το παιδί. Δεν μπορώ», δήλωσε.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Διονύση Σχοινά και το πώς θα αντιμετώπιζε μια απιστία. «Είμαστε 25 χρόνια μαζί. Εκτιμάμε και οι δύο βαθιά την προσωπική μας ελευθερία. Δηλαδή είμαστε μαζί, αλλά ουέ και αλίμονο αν ο καθένας δεν είχε τον χρόνο του και την ελευθερία του. Αν ήμασταν 24 ώρες μαζί, θα υπήρχε σύγκρουση», δήλωσε. «Ο Διονύσης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Κανείς δεν ξέρει όμως και κανείς δεν θέλει να μάθει κιόλας. Εγώ τον άντρα μου τον αγαπάω, τον λατρεύω και δεν θα έχανα ποτέ έναν πολύτιμο άνθρωπο, όπως τον Διονύση, για ένα του ατόπημα. Εκτός αν ήθελε να φύγει ο ίδιος», είπε χαρακτηριστικά.
Η Καίτη Γαρμπή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στυλ της και το φόρεμα που είχε βάλει στη Eurovision, αποκαλύπτοντας ότι ήθελε να το κρατήσει, αλλά το χάρισε σε ένα φίλο. Οσο για την εξωτερική της εμφάνιση, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε ότι «κάνω κανένα ψευτομπότοξ όποτε το θυμηθώ», σημειώνοντας ότι «δεν κάνω δίαιτα και γυμναστική».
- Ελένη Ράντου: «Γυναίκες, μη μασάτε!» – Η απάντηση στον ηλικιακό ρατσισμό και το μπικίνι στα 62
- Μίνα Καραμήτρου: Κλείδωσε η τηλεοπτική «μετακόμιση» στον ΣΚΑΪ - Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού
- Τρία μικρά νησιά που δεν περίμενες ότι έχουν πρωταγωνιστήσει στο νέο ελληνικό σινεμά
- Καίτη Φίνου: «Ντρέπομαι για πολλά που είμαι Ελληνίδα» - Η οργισμένη ανάρτηση μετά το εξιτήριο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.