Μενού
giannis-stankogloy
Γιάννης Στάνκογλου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τους Βασίλη Μπισμπίκη και Γιάννη Στάνκογλου και η κουβέντα τους ήταν απολαυστική. Οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν τους λόγους που είπαν «ναι» στην πρόταση που τους έγινε για τη συμμετοχή τους στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από τη «νύχτα», για τα παιδιά τους, τα επαγγελματικά τους σχέδια και έδωσαν τις ευχές τους για το 2023.

Μιλώντας για το 2022, ο Γιάννης Στάνκογλου ανέφερε ότι «ήταν απο τις πιο δύσκολες χρονιές του από θέμα χρόνου. Το 2022 ήταν από τις πιο δυνατές χρονιές μου επαγγελματικά, είχα πολλές και διαφορετικές δουλειές».

Ερωτηθείς γιατί είπε «ναι» στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» είπε: «Στη σειρά είπα ναι γιατί με γοήτευσε το σενάριο. Οταν άκουσα τους συνεργάτες είπε κατευθείαν ναι. Με τον Βασίλη Μπισμπίκη μιλούσαμε και στο τηλέφωνο για να αποφασίσουμε».

Οι ορκισμένοι εχθροί της Νύχτας, Στρατής και Χρήστος, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στις εξελίξεις της σειράς που τάραξε τις νύχτες μας φέτος και στη μεγάλη αγάπη της ζωής τους τη Μαρίνα, με τον Γιάννη Στάνκογλου να αναφέρει ότι «γνωρίζω τον λόγο που έφυγε από τη ζωή η Μαρίνα, αλλά δεν μπορώ να σας τον πω».

«Μπορώ να φανταστώ τι σημαίνει άνδρας παλιάς κοπής, αλλά δεν ξέρω αν είμαι», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ μιλώντας για τον χαρακτήρα του στη σειρά έδωσε και spoiler λέγοντας ότι «κάποια στιγμή θα δούμε τον Στρατή με τον Χρήστο να έρχονται πολύ κοντά».

«Ημουν ερωτευμένος με τη Μελίνα Κανά και της το αποκάλυψα 15 χρόνια μετά» είπε ο ηθοποιός και μίλησε ξανά για την εποχή που ήταν 16 ετών και ήταν ερωτευμένος με μία τραγουδίστρια που δούλευε σε σκυλάδικο.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις δουλειές που έχει κάνει πριν γίνει ηθοποιός, ανέφερε ότι «Δουλευα σε οικοδομή στα 14 μου και μπορούσα να βγω να κεράσω τους φίλους μου. Το να είσαι ανεξάρτητος είναι πολύ σημαντικό. Αν ο γιος μου δεν εκτιμήσει αυτό που δίνω του βάζω πολλά γκάζια για να καταλάβει ότι πρέπει να σέβεται».

«Εχω σταματήσει παράσταση σε θεατή που με τράβαγε με το κινητό, για να του πω να σταματήσει» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Γιάννης Στάνκογλου και τόνισε ότι σήμερα «έχουμε φτάσει στο σημείο να μειώνουμε την αξία της ζωής, δεν χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.