Μενού
papadopoulou
Δήμητρα Παπαδοπούλου και Γρηγόρης Αρναούτογλου | ANT1
  • Α-
  • Α+

Για την «πτυχιακή» της ζωής της, που δεν είναι άλλη από το βιβλίο που κατάφερε να ολοκληρώσει και να εκδώσει, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο the 2Night Show. Με το δικό της ιδιαίτερο χιούμορ, εξέτασε αν ο Γρηγόρης διάβασε το βιβλίο της, «Ο έρωτας είναι παιχνίδι μωρό μου», και ανέλυσε τις απόψεις της για τον έρωτα και την αγάπη.

«Πιστεύω ότι ο έρωτας είναι παιχνίδι και έχει τους δικούς του νόμους» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδοπούλου και πρόσθεσε: «Η αγάπη είναι ένα αίσθημα ανώτερο, είμαστε πολύ «λίγοι» για να το πετύχουμε, γιατί έχουμε ένα «εγώ» πολύ μεγάλο».

Η γνωστή ηθοποιός και συγγραφέας, μίλησε για διάφορα κεφάλαια του βιβλίου της, αναφέροντας ότι μέσα σ’ αυτό έχει αναφέρει αληθινές ιστορίες από τα φοιτητικά της χρόνια, τότε που τα ζούσε μαζί με τον αξέχαστο Τζίμη Πανούση. «Είχα πετύχει τον Τζίμη Πανούση στις καταλήψεις του Χημείου, αυτό που περιγράφω στο βιβλίο μου είναι πραγματικό γεγονός» είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η ίδια συνέχισε μιλώντας ξανά για την αγάπη μεταξύ των δύο φύλων: «Η αγάπη έρχεται όταν ο άνθρωπος είναι έτοιμος να αγαπήσει». Όσο για τις μεταφυσικές της ανησυχίες και τη θρησκεία, η Δήμητρα Παπαδοπούλου σημείωσε:

«Αγαπώ την πίστη και αγαπώ κάτι ανώτερο. Οτιδήποτε συμβαίνει λέω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο, αλλιώς θα πάθω κατάθλιψη». Και κατέληξε: «Γκρεμίζονται οι καψούρες και απομυθοποιούνται. Το θέμα είναι να μένει η αγάπη».