Μενού
Julia-Fox
Julia Fox | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Η ηθοποιός Τζούλια Φοξ, η οποία έχει υπάρξει σε σχέση με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, σε βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok αποκάλυψε ότι επιλέγει να ζει μαζί με τον 2χρονο γιο της σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα που είναι γεμάτο ποντίκια, επειδή απεχθάνεται την επίδειξη πλούτου. «Για μένα, προσωπικά, απλά δεν μου αρέσουν οι υπερβολικές επιδείξεις πλούτου. Τα χρήματα με κάνουν να νιώθω αηδία. Με κάνουν να αισθάνομαι νευρική. Ξέρετε, ειδικά οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά μεγάλα σπίτια… είναι μεγάλη σπατάλη, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί άστεγοι σε αυτή τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη nypost.com.

«Θα σας κάνω μια ξενάγηση στο διαμέρισμα. Εντάξει, ίσως δεν τα πάω τόσο άσχημα. Μη με κρίνετε. Ξέρω ότι είναι πραγματικά ακατάστατο», είπε στη συνέχεια. Επίσης πρόσθεσε πως «ξέρω ότι θα με θάψετε. Τέλος, πάντων, ελπίζω ότι ίσως κάποιος μπορεί να το δει αυτό και να σκεφτεί πως “ίσως δεν τα πάω και τόσο άσχημα”».

Αρχικά δείχνει πλάνα από το καθιστικό, το οποίο έχει μετατρέψει στο υπνοδωμάτιο της. Στον χώρο υπάρχει και ένα σημείο για να παίζει ο δύο ετών γιος της με τα παιχνίδια του.  Στον χώρο υπάρχει και ένας καθρέπτης με φωτογραφίες, καθώς και ένα μενταγιόν με στάχτες από μία φίλη της που έχει πεθάνει.

@juliafox

Come with me on a very underwhelming apartment tour! also to clarify I have only ONE mouse and he’s cute 🥰

♬ original sound - Julia fox

«Είναι ο καθρέπτης της νοσταλγίας» αναφέρει και στη συνέχεια συνεχίζει το βίντεο με την ηθοποιό να δείχνει το υπόλοιπο σπίτι. Τον διάδρομο, το μπάνιο, την κουζίνα και το δωμάτιο του γιου της. «Εδώ έκανα τη μεγαλύτερη προσπάθεια, ήθελα να έχει ο Βαλεντίνο ένα ωραίο δωμάτιο» εξηγεί στο βίντεο.

Στο τέλος, αποκαλύπτει «εχω ένα μικρό πρόβλημα με τα ποντίκια. Αυτό βέβαια είναι πρόβλημα που εξαρτάται από το πώς το βλέπει κανείς. Εκτιμώ το γεγονός ότι το βράδυ που κοιμόμαστε, καθαρίζουν τα ψίχουλα που πέφτουν από τον γιο μου στο πάτωμα. Δεν πρόκειται να τους κάνω έξωση».