Μενού
melina-makri
Μελίνα Μακρή | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Μελίνα Μακρή παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μίλησε για το μωρό της, τις δυσκολίες που πέρασε, την αποχώρησή της από τους Vegas, αλλά και το μπούλινγκ που δέχτηκε κατά την παιδική και εφηβική της ηλικία. «Τραγουδάω στο μωρό όλη μέρα, το έχω ζαλίσει. Εάν είχε λαλιά θα έλεγε “σταμάτα, δεν αντέχω άλλο”. Με την εγκυμοσύνη αντιμετώπισα ψύχραιμα τα 20 κιλά που πήρα. Έπαθα επιλόχειο θυμό, για μήνες θύμωνα με το παιδί και μετά γέλαγα ψεύτικα. Είχα θυμώσει πάρα πολύ μία μέρα που είχε μπει μία μύγα στο σπίτι» είπε αρχικά η τραγουδίστρια.

Η Μελίνα Μακρή στη συνέχεια ανέφερε: «Η δύσκολη εγκυμοσύνη που είχα είναι ένας λόγος να πεις δεν θα ξανακάνω παιδί, αν έχεις τρομάξει τόσο πολύ. Μπαίνοντας στον ένατο μήνα κόλλησα κορωνοϊό και γι’ αυτό γέννησα πρόωρα. Το παιδί το πήρα μετά από δύο εβδομάδες γιατί ήταν στη θερμοκοιτίδα, κόντεψα να φτάσω στην τρέλα, έκλαιγα δεν μπορούσα να πάω να το δω».

Μιλώντας για την απόφασή της να φύγει από τους Vegas, είπε: «Δεν μετάνιωσα που έφυγα από τους Vegas, το συζητούσα μήνες με τα παιδιά, δεν έγινε ξαφνικά. Έκλαιγα πάρα πολύ όταν έφυγα».

Όσον αφορά στο μπούλινγκ που είχε δεχθεί στο σχολείο: «Στο σχολείο είχα δεχθεί μπούλινγκ και το βλέπω πια ως μία διδακτική ανάμνηση. Είχα τριχοφυϊα και με έλεγαν αρκούδα».