Μενού
hristopoyloy-eleos
Ελενα Χριστοπούλου | @Mega
  • Α-
  • Α+

Η Ελενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (31/1) στην εκπομπή «Ελεος!» με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και μίλησε για την προσωπική της ζωής, για όλα όσα την έχουν πληγώσει στη ζωή της και για την ένοπλη επίθεση που δέχτηκε με τον πρώην σύζυγό της και παραλίγο και οι δύο να χάσουν τη ζωή τους. Σε άλλο σημείο μίλησε για ένα πολύ ευαίσθητο και προσωπικό θέμα και πιο συγκεκριμένα για την απόφασή της να μην κάνει παιδιά την οποία έχει μετανιώσει.

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε για τις σχέσεις οι οποίες την πλήγωσαν: «Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαι στην καλύτερή μου φάση. Καταλαβαίνω κάθε μέρα ότι έχω πάρα πολλές πληγές που δεν έχω γυρίσει να τις κοιτάξω. Πληγώθηκα πολύ. Πληγώθηκα από έρωτες, από συμπεριφορές, από πράγματα που δεν περίμενα. Μπαίνω στα παπούτσια του άλλου πολλές φορές και λέω θα μου φερθούν το ίδιο. Δε συμβαίνει και όσο δε συμβαίνει απελπίζομαι. Όλα αυτά. Έχω πληγές. Δε μπορώ να πω το αντίθετο. Θέλω πολύ να το δω ως παιχνίδι και έχω προσπαθήσει πάρα πολύ αλλά είναι κάποιες φορές που και η ίδια η ζωή με έχει προδώσει».

Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε και για την τραυματική εμπειρία της ένοπλης επίθεσης που βίωσε πριν από χρόνια μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Τόνισε μάλιστα πως πάλεψε και εκείνη για τη ζωή της παρά το γεγονός πως αυτό δεν έχει ακουστεί. «Έχω δει και κανονικά φυσίγγια. Την έχω δει τη σφαίρα πως φεύγει. Δεν έχω θέμα να μιλάω γι’ αυτό. Μπορεί και να έχω και να το παίζω πάντα πολύ δυνατή για να μιλάω για όλα αυτά. Αλλά, οφείλω στον εαυτό μου να κάνω απεταξάμην. Ήταν πολύ άγριο πράγμα αυτό. Μοιραία απασχόλησε και την επικαιρότητα γιατί ήταν πολύ άγριο. Γυρνούσαμε από την κοινή μας δουλειά με τον πρώην σύζυγό μου και μας την είχαν στημένη. Ενέδρα. Ήταν δυο. Ο τρίτος ήταν ο εγκέφαλος…

Ήταν στο τότε μας σπίτι και μπήκαν και αυτοί παράλληλα. Δόξα τω Θεώ ζήσαμε και οι δυο γιατί ήμασταν και οι δυο εκεί. Δεν ήταν ποτέ κάποιος θεατής και κάποιος πρωταγωνιστής όπως δυστυχώς έχει παρουσιαστεί. Εγώ έφαγα την πρώτη σφαίρα. Παλέψαμε και οι δυο για τη ζωή μας. Ο καθένας έκανε αυτό που μπόρεσε εκείνη τη στιγμή. Παλέψαμε και οι δυο. Δεν παλεύει ποτέ ο ένας. Δεν το ήξερες γιατί μένουμε όλοι στους τίτλους αλλά, εγώ είμαι γυναίκα και πάλεψα για τη ζωή μου» αποκάλυψε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Έλενα Χριστοπούλου εξήγησε πως αυτό που την πλήγωσε περισσότερο, είναι η προδοσία που ένιωσε από ανθρώπους που αγάπησε και περίμενε να σταθούν δίπλα της αλλά δεν το έκαναν. «Τη μεγαλύτερη αγριάδα την είδα από τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου. Οι άνθρωποι που έκαναν αυτό, συνέβη και φέρθηκαν έτσι, συνετίστηκαν και εύχομαι να είναι καλά όπου είναι. Έχουν βγει από τη φυλακή. Εύχομαι να είναι καλά και να μην το ξανακάνουν σε άλλους ανθρώπους. Εγώ δεν έχω θέμα με αυτό. Το έζησα και είμαι πολύ υπερήφανη και τυχερή και χαρούμενη.

Εγώ, έχω μεγάλο θέμα με τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει και σε έχουν αγαπήσει (;) και ήταν απόντες σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα και τόσο μεγάλο ναυάγιο. Και όταν μετά,περνάς από αυτό και σε κυνηγάνε όσοι έχεις αγαπήσει, όσοι έχεις φροντίσει και δεν αφουγκράζονται την ψυχή σου και απλά σε κυνηγάνε μέχρι και σήμερα…» είπε.

Η μάνατζερ μοντέλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και στον άνθρωπο με τον οποίο είναι μαζί. «Θέλω να προστατεύομαι από έναν άνθρωπο. Έχω ζήσει για πολλά χρόνια να είμαι απροστάτευτη. Το ότι είμαι σκληρή στη δουλειά μου, δε σημαίνει ότι είμαι σκληρή παντού... Μου αρέσει να έχουν έναν άντρα που να με φροντίζει. Να νιώθω ασφαλής. Εγώ δεν το είχα ζήσει αυτό μέχρι πριν κάποια χρόνια. Περίμεναν όλοι από εμένα να είμαι από πάνω» είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου για τον νυν σύντροφό της Τόλη Κότση για να συνεχίσει: «Είμαι με έναν άνθρωπο που γουστάρω. Με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Είναι φούρναρης. Το επιχειρηματίας δεν τον ενδιαφέρει καθόλου. Φούρναρης δηλώνει, αυτό θα δηλώσω κι εγώ ότι είναι. Έχει κάποια μαγαζιά με την οικογένειά του. Είναι ένας άνθρωπος που παλεύει και πηγαίνει στα μαγαζιά του και παλεύει».

Τέλος, η Έλενα Χριστοπούλου αναφέρθηκε σε ακόμη ένα κεφάλαιο της ζωής της που την πονάει, αυτό του παιδιού. Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου παραδέχτηκε ότι δεν έκανε παιδί παρότι ήθελε πολύ γιατί προτίμησε να σεβαστεί την επιθυμία του ανθρώπου που τότε ήταν δίπλα της. «Δεν έχω αποκτήσει παιδί και πια δεν μπορώ. Έχω φλερτάρει με την ιδέα της υιοθεσίας. Οι επιλογές μου, με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω παιδιά όταν έπρεπε. Αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανένας. Εννοώ όταν μπορούσα βιολογικά. Το να μη σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί… Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και λόγω του συναισθήματος, όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να γίνει σεβαστό και να γραφτεί σε ένα πολύ ωραίο χαρτί σαν φυλαχτό.

Θα έπρεπε να εκτιμηθεί από αυτόν που ξέρει πολύ καλά ποιος είναι αυτός που λέω. Δε το πάω αλλού, το πάω εκεί που πρέπει. Έχω μετανιώσει γι΄ αυτό. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει αυτό, που έδωσα αξία σε άλλα πράγματα, έδωσα αξία στη συντροφικότητα και δεν έδωσα αξία σε αυτό που θα μπορούσα να έχω κάνει και να έχω αυτή τη στιγμή ένα παιδί» είπε για να ολοκληρώσει: «Σου λέω ότι έκανα πέρα κάτι το οποίο θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ. Το ξέρω ότι θα με ολοκλήρωνε γιατί μου λείπει, κάθε μέρα μου λείπει. Θέλω να πω στις γυναίκες που μας ακούνε, να μη βάζουν ποτέ κάποιον παραπάνω από αυτά που θέλουν. Μου λείπει ένα παιδί. Είμαι ένας άνθρωπος που 25 χρόνια έχω ανθρώπους κάτω από τις φτερούγες μου τις επαγγελματικές και κινούμαι πάρα πολύ σαν μάμα-τζερ. Ξέρω ποια είμαι».