Μενού
mpourdoumis-drosaki
Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λένα Δροσάκη | NDP
  • Α-
  • Α+

Μετά από σχεδόν 4 χρόνια σχέση και την απόκτηση ενός παιδιού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παίρνουν διαζύγιο. Σύμφωνα με το «Πρωινό Μας», το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και ο χωρισμός «δεν είναι εύκολος». 

« Προτεραιότητα και των δυο παραμένει ο γιος τους, Αναστάσης. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες. Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες. Το ζευγάρι ήταν μαζί από τα τέλη του 2018 και το 2020 είχαν επισημοποιήσει τη σχέση τους» σύμφωνα με δημοσιογράφο της εκπομπής.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Λένα Δροσάκη έγιναν ζευγάρι το 2019 και παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020, λίγο πριν αποκτήσουν τον Αναστάση. Μιλώντας στο παρελθόν για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπορδούμη, η Λένα Δροσάκη είχε πει: «το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA