Μενού
antigoni-kouloukakou
Αντιγόνη Κουλουκάκου | NDP
  • Α-
  • Α+

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η «Ιουλία της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», βρέθηκε την Παρασκευή (9/6) στο «Στούντιο 4» και περιέγραψε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο πώς άφησε πίσω της κάποιες στερεοτυπικές συμπεριφορές, αλλά και πότε ένιωσε ότι απελευθερώθηκε ως γυναίκα και απενοχοποιήθηκε ερωτικά.

«Δεν είμαι ενοχική στη χαρά, αλλά έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να το τινάξω από πάνω μου. Με έχουν μεγαλώσει με το "μούτρωσε τώρα η Νάνσυ, κάτι της είπα ή κάτι της έκανα… εγώ φταίω". Ή ο Θανάσης μου μίλησε απότομα, τι του έκανα; Έτσι μας έχουν μεγαλώσει και πιστεύω πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. 

Επίσης, αυτό που συμβαίνει με τις νεκροφόρες στο δρόμο. Βλέπουμε μια νεκροφόρα που μεταφέρει έναν νεκρό, δεν χτυπάς μόνο ξύλο, αλλά κάνεις και άλλα. Δηλαδή όλα αυτά τα έχω σταματήσει και δεν τα κάνω πια. 

Γελάω, ξέρω ότι μπορεί την επόμενη στιγμή να κλαίω, δεν το αποδίδω, όμως, ότι συμβαίνει "επειδή δεν χτύπησα ξύλο". Είναι μέσα στη ζωή και το να γελάσω και το να κλάψω, δεν το αποδίδω, όμως, ότι συμβαίνει "επειδή δεν χτύπησα ξύλο". Είναι μέσα στη ζωή και το να γελάσω και το να κλάψω», είπε αρχικά η πρωταγωνίστρια της σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς».

Σε ερώτηση πώς κατάφερε να αφήσει πίσω της όλα αυτά τα στερεότυπα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξήγησε ότι συνέπεσε και με το γεγονός ότι απενοχοποιήθηκε ερωτικά. 

«Μου πήρε πολύ καιρό να αλλάξω αυτό το μοτίβο. Στα 28 κάτι σου συμβαίνει. Εγώ στα 28 συνειδητοποίησα μια απενοχοποίηση ερωτική, δηλαδή αρχίζεις και ανακαλύπτεις το σώμα σου και αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο άνετα με αυτό. Ανακάλυψα πως δεν είναι ντροπή να θέλεις κάποια πράγματα ή δεν είναι ντροπή να τα αναζητάς ή δεν είναι ντροπή να είσαι εξοικειωμένος με το σώμα σου. 

Γιατί ήμουν στο εξωτερικό και είχα φίλες από όλα τα μέρη του κόσμου που ήταν πιο άνετες με το κορμί τους. Δηλαδή πηγαίναμε στην θάλασσα, έμεναν γυμνές με τα παιδάκια τους και ήταν φυσιολογικό. Εγώ ήμουν η μόνη που φόραγα το μαγιό γιατί ντρεπόμουν και λες "ώπα". Οπότε εκεί στα 28 αρχίζεις να συνειδητοποιείς πως σε έχουν μάθει λάθος και πως πρέπει να ντρέπεσαι για κάποια πράγματα γιατί δεν σου έχει μιλήσει κανένας», εξήγησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Μετά στα 33 γίνεται μια άλλη απελευθέρωση που είναι μεγαλύτερη και είναι αυτή της γυναίκας, της ανεξαρτησίας ότι μπορείς να κάνεις αυτά που κάνει και ο άνδρας. Αλλά συνειδητοποιώ ότι τα κάνω με διαφορετικό τρόπο και πρέπει να με αποδέχεσαι για τη διαφορετικότητά μου. Εγώ το έχω από μικρή αυτό το πράγμα και δεν έλεγα ποτέ ότι είμαστε ίδιοι ούτε ότι είμαστε ίσα. Έλεγα είμαστε διαφορετικοί», εξομολογήθηκε η γνωστή ηθοποιός. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.