Μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό ης λογαριασμό στο Instagram η πρώην πρέσβειρα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, Αντζελίνα Τζολί, σχολίασε το ναυάγιο στην Πύλο.
Η δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε πως κανείς δεν ρισκάρει τη ζωή του παρά μόνο αν δεν έχει άλλες επιλογές ενώ δημοσίευσε μία φωτογραφία του αλιευτικού.
Η ανάρτηση της Αντζελίνα Τζολί:
«Αηδιασμένη από αυτή την είδηση. Κανείς δεν ρισκάρει τη ζωή του με αυτόν τον τρόπο, εκτός αν είναι χωρίς επιλογές. Γνώριζα έναν άντρα που έχασε τη γυναίκα του και την κόρη του, αφού κρατούσε τα σώματα τους τους για ώρες προσπαθώντας να τις κρατήσει στη ζωή. Ρώτησα γιατί θα έμπαιναν σε ένα τόσο γεμάτο σκάφος αν φαινόταν επικίνδυνο; Και γιατί να το ρισκάρεις εξαρχής;».


Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.