Μενού
avril-lavigne
Αβρίλ Λαβίν | (Scott Garfitt/Invision/AP)
  • Α-
  • Α+

Χώρισαν η τραγουδίστρια Αβρίλ Λαβίν και ο ράπερ Τίγκα μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες σχέσης, σύμφωνα με το People. Ο χωρισμός λέγεται ότι ήταν φιλικός

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μαζί στις 19 Φεβρουαρίου, όταν οι δυο τους αγκαλιάστηκαν δημόσια, ενώ είχαν βγει για φαγητό. 

Βέβαια, ένα άτομο από το περιβάλλον τους δήλωσε στο People ότι εκείνη την περίοδο οι δυο τους ήταν «απλά φίλοι και τίποτα περισσότερο».

Στη συνέχεια η Αβρίλ Λαβίν και ο Τίγκα πήγαν μαζί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού όπου έκαναν αρκετές εμφανίσεις μαζί, ενώ εκεί αντάλλαξαν και το πρώτο τους δημόσιο φιλί. Πηγή είχε τότε αναφέρει ότι η σχέση τους ήταν πολύ φρέσκια και ακόμα τα πράγματα μεταξύ τους ήταν χαλαρά.

Στα τέλη Μαρτίου πηγή είχε αναφέρει στο People ότι η τραγουδίστρια και ο ράπερ ήταν πολύ ερωτευμένοι

«Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για αποκλειστικότητα στη σχέση τους. Απλώς γνωρίζονται μεταξύ τους. Το πάνε πολύ αργά για να είναι σίγουροι και να γνωριστούν πραγματικά πριν προχωρήσουν σε κάτι σοβαρό, αλλά περνούν πολύ χρόνο μαζί», είχε αναφέρει τότε η πηγή.

Σύμφωνα με άλλη πηγή, η Λαβίν θα κρατήσει το διαμαντένιο κολιέ, αξίας 80.000 δολαρίων, το οποίο είχε κάνει ειδική παραγγελία για εκείνη ο Τίγκα και της είχε χαρίσει μετά από ένα μήνα μαζί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA