Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία φωτογραφία που φέρεται να δείχνει τον Ράιαν Ρέινολντς πριν από 145 χρόνια έκανε τα social media να πάρουν «φωτιά». Κι αυτό γιατί ένας από τους «πρωταγωνιστές» της εικόνας μοιάζει με τον ηθοποιό. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος χρήστης εντόπισε μία φωτογραφία της ομάδας ποδοσφαίρου Wrexham από το 1878.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που στο πρόσωπο του ιδιοκτήτη της ομάδας είδαν τον Ράιαν Ρέινολντς και ξεκίνησε ένας χαμός ότι ο ηθοποιός είναι κρυφά ταξιδιώτης στο χρόνο.

Το twitter γέμισε με σχόλια και το Wrexham απάντησε στους θαυμαστές του ηθοποιού: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν είναι ο Ράιαν Ρέινολντς στην πρώτη σειρά».

Μάλιστα και ο ηθοποιός «πετάχτηκε» και αυτοσαρκάστηκε λέγοντας: «Είστε σίγουροι; Όπως αναφέρθηκε, έχω μια χρόνια νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης για το δέρμα μου».

​Η νέα ταινία του με χρονοταξιδιώτες

Το Τhe Adam Project είναι μια ταινία ταξιδιού στο χρόνο όπου οι πρωταγωνιστές από το 2050 ταξιδεύουν πίσω στο 2022. Είναι μια σύγχρονη ταινία αλλά αρκετά επηρεασμένη από ταινίες επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 1980, όπως το The Goonies , Explorers και Flight of the Navigator.

Ο Shawn Levy είναι ο σκηνοθέτης και έχει μια μεγάλη γκάμα ταινιών που περιλαμβάνει τις ταινίες Cheaper By The Dozen , Real Steel και τις τρεις ταινίες ζωντανής δράσης Night at the Museum . Είναι επίσης ο παραγωγός της δημοφιλούς σειράς του Netflix Stranger Things.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA