Η Μαντόνα μετά την περιπέτεια με την υγεία της και την παραμονή της στη ΜΕΘ, λόγω σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχει επιστρέψει στο σπίτι της.
Σύμφωνα με στιγμιότυπo που δημοσίευσε η DailyMail η «βασίλισσα της ποπ» εθεάθη μία μέρα πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, να κάνει βόλτα στη Νέα Υόρκη και να επισκέπτεται με φίλους της σε έκθεση μόδας.
Με κάζουαλ μαύρη φόρμα και μεγάλα γυαλιά ηλίου, η Μαντόνα «εντοπίστηκε» από τον φακό των παπαράτσι, να κάνει ένα διάλειμμα από το εξουθενωτικό της πρόγραμμα.
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, κανείς δεν έχει ανακαλύψει τι προκάλεσε τη μόλυνσή της, όμως οι γιατροί έκριναν την κατάστασή της σοβαρή, μεταφέροντάς τη το βράδυ της Τετάρτης (28/06) στην εντατική για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία.
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Η πιο ελληνική φωτογραφία σήμερα ανέβηκε από την Έμιλι Ραταϊκόφσκι
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Διακοπή μετά από σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με συγγενείς
- Μαρία Σολωμού: Οι πόζες με μαγιό από τις διακοπές και το α λα γαλλικά κομπλιμέντο της Παπουτσάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.