Μενού
Αίας Μανθόπουλος
Αίας Μανθόπουλος | ΝΔΠ
  • Α-
  • Α+

O Αίας Μανθόπουλος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς» μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Το βράδυ της Δευτέρας (9/10)βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο ηθοποιός, δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας. Η επί επτά χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου, μίλησε στην εκπομπή και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα τόνισε στο Πρωινό: «Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως».

Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα».

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ιδιαίτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι», έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και ασχολείται και με τον τουρισμό στη Βουλγαρία, όπου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA