Μενού
Amazing Hotels
Amazing Hotels
  • Α-
  • Α+

Στη συναρπαστική σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής BBC, ο δημοσιογράφος Giles Coren και η σεφ Monica Galett ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, από τη Σιγκαπούρη έως το
Εκουαδόρ και από τη Σουηδία έως την Κένυα, κάνουν check-in στα πιο εντυπωσιακά ξενοδοχεία του κόσμου και ζουν την απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας.

Είτε βρίσκονται στην καρδιά ενός τροπικού δάσους, είτε είναι κατασκευασμένα εξ’ ολοκλήρου από πάγο, αυτά τα ξενοδοχεία και το εξαιρετικό προσωπικό τους εγγυώνται για τους επισκέπτες του μια εμπειρία διαμονής κυριολεκτικά αξέχαστη. Από το Σάββατο 2 Μαρτίου, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ ζουν μαζί τους αυτή τη συναρπαστική εμπειρία.

Τι θα δούμε στην πρεμιέρα του Amazing Hotels

Στο πρώτο επεισόδιο, θα επισκεφθούν ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, το Marina Bay Sands στη Σιγκαπούρη. Το ξενοδοχείο αυτό, του οποίου η κατασκευή κόστισε 3,5 δισεκατομμύρια λίρες, απασχολεί 9.500 εργαζόμενους και δέχεται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο επισκέπτες κάθε χρόνο.

Amazing Hotels
Amazing Hotels

Διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα παγκοσμίως, 60 εστιατόρια, ένα πάρκινγκ 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων, και πολλές άλλες ανέσεις που υπόσχονται μια διαμονή άλλου επιπέδου.

Amazing Hotels
Amazing Hotels

Στα επόμενα επεισόδια, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν από το lobby του ξενοδοχείου Mashpi Lodge στο Εκουαδόρ, του Giraffe Mano της Κένυας, του Royal Mansour στο Μαρόκο, του Fogo Island Inn του Καναδά, του Icehotel στη Σουηδία και πολλών άλλων Amazing Hotels σε όλο τον κόσμο.

Amazing Hotels
Amazing Hotels
Amazing Hotels
Amazing Hotels
Amazing Hotels
Amazing Hotels




 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA