Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα ιδιαίτερα προσβλητικό και χυδαίο μήνυμα έλαβε Δανάη Μπάρκα στα social media που διαχειρίζεται. Η γνωστή παρουσιάστρια δε δίστασε να απαντήσει αλλά και να το κοινοποιήσει στους διαδικτυακούς της φίλους ως... παράδειγμα προς αποφυγή.

«Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες», γράφει αρχικά το μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα στο Facebook.

«Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από περίγελος ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα που μπορεί κανείς να συναντήσει. Είσαι γεμάτη πληγές και κόμπλεξ. Απευθύνσου σε έναν ψυχίατρο και στη συνέχεια σε έναν διαιτολόγο. Πας να μας πλασάρεις τώρα τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο», καταλήγει η αποστολέας.

barka
Το μήνυμα που έλαβε η Δανάη Μπάρκα και η απάντησή της

Η Δανάη Μπάρκα όχι μόνο απάντησε στις προσβλητικές παρατηρήσεις που της έγιναν αλλά κοινοποίησε τη συνομιλία σε story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Φωτεινή, είσαι μια γλυκύτατη ύπαρξη με ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Ναι, εγώ θέλω ψυχολόγο, επειδή αγαπάω εμένα… εσύ δεν θες καθόλου που στέλνεις σε ανθρώπους εμετικά μηνύματα. Είσαι υγιής, αγαπάς τον εαυτό σου και τους γύρω σου και είσαι χρήσιμη στην κοινωνία, γιατί απενοχοποιείς ανθρώπους και καταστάσεις. Ευχαριστούμε για το έργο σου στην ανθρωπότητα», της έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA