Μενού
korinthioy - patoylis
Γιώργος Πατούλης - Μαρία Κορινθίου
  • Α-
  • Α+

Με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, Μαρία Κορινθίου, γνωστοποίησε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, στις οποίες ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, «Νέα αρχή για την Αττική».

Η απόφασή της, όπως είπε η ίδια, ελήφθη μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, δηλαδή με την απόσυρση της υποψηφιότητας του νυν Περιφερειάρχη Αττικής από τις εκλογές και την αντικατάστασή του από τον υφυπουργό Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά.

Η ανάρτησή της

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τις περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Επέλεξα να δεχτώ την υποψηφιότητα μου, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη και να ασχοληθώ με τα κοινά, αναλογιζόμενη ότι θα βρεθώ δίπλα σε έναν άνθρωπο ο οποίας όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του «αγκάλιασε» επιτυχημένα θέματα του πολιτισμού και των καλλιτεχνών.

Η φωνή κάθε ανθρώπου είναι ισχυρή, μοναδική και πρέπει πάντα να ακούγεται. Έτσι λοιπόν και εγώ από την μεριά μου θέλησα να είμαι μέρος αυτού του εγχειρήματος σε ότι αφορά τον δικό μου τομέα, τον πολιτισμό. Μία μικρή φωνούλα που αγαπά την χώρα της, την ιστορία τις και κατ’ επέκταση και τον πολιτισμό της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA