Μενού
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας | NDP PHOTO
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά από ανακοπή καρδιάς και έμφραγμα που υπέστη παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη, με την Ματίνα Παγώνη να δηλώνει ότι «όλα θα πάνε καλά».

«Γίνονται προσπάθειες από την ομάδα των γιατρών για αποσωλήνωση, εχθές έγινε κάποια εξέταση, μαγνήτες, για να δούμε τι γίνεται και στο κεφάλι. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, δεν μπορείς αμέσως να αποσωληνώσεις ένα άτομο», είπε το πρωί της Παρασκευής (5/4) η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Εξαρτάται από την ιική του κατάσταση, από τον εργαστηριακό έλεγχο. Έκανε ανακοπή και έμφραγμα. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση ο κόσμος ο οποίος παίρνει τηλέφωνο, ρωτάει. Είναι πολύ αγαπητός. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει στην οικογένειά του».

«Οι άρρωστοι αυτοί θέλουν τον χρόνο τους για να παλέψουν με τη μάχη που δίνουν και σιγά σιγά να επανέλθουν» ανέφερε στη συνέχεια η κυρία Παγώνη.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA