Μενού
Έρρικα Πρεζεράκου: «Μου κόστισε πάρα πολύ ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά»
Η Έρρικα Πρεζεράκου στο «Καλύτερα Αργά» | (Glomex / Action24)
  • Α-
  • Α+

Η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action 24 το βράδυ της Τρίτης (29/4) και αναφέρθηκε στην περίοδο που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορεί να γίνει μητέρα με φυσικό τρόπο.

«Με το ατύχημα με το χέρι μου θα μπορούσα να είχα πεθάνει. Αυτή η απώλεια αίματος μου δημιούργησε μία πολύ μεγάλη ορμονολογική διαταραχή, οπότε ήρθε το κερασάκι στην τούρτα και μου είπε ο γιατρός ότι δεν θα μπορέσω να γίνω μαμά. Αυτό μου κόστισε πολύ, ήμουν πολύ δύσκολα».

Η ίδια εξομολογήθηκε στη συνέχεια πώς κάποια στιγμή βρέθηκε σε ένα μοναστήρι στη Σπάρτη για να ζητήσει καθοδήγηση και να προσευχηθεί. «Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα μοναστήρι στην Σπάρτη για να εξομολογηθώ. Έκλαιγα πάρα πολύ κι όλα ήταν κάπως μάταια.

Προσευχήθηκα και είπα: "Θεέ μου αν είναι να κάνω ένα παιδί δώσ’ το μου κι αν δεν είναι σου υπόσχομαι πως όλα τα παιδιά του κόσμου θα τα έχω σαν δικά μου παιδιά". Η αγάπη μου κάπου πρέπει να δοθεί. Το είπα και με ξεκούρασε» ανέφερε. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA