O Akylas έχοντας κερδίσει το εισιτήριο για την Βιέννη και την Eurovision 2026 κάνει απόβαση και σε άλλες χώρες. Πριν καν πατήσει το πόδι του στην Αυστρία ο Akylas, ετοιμάζει την πρώτη του διεθνή εμφάνιση.
Αυτό το Σάββατο 28/2 στο Pesma Za Evroviziju, τον εθνικό τελικό της Σερβίας, όπου θα ερμηνεύσει το “Ferto” για πρώτη φορά στην τηλεόραση ξανά μετά τον ελληνικό τελικό.
Οι διοργανωτές έχουν ήδη κοινοποιήσει ένα βίντεο στο instagram, προετοιμάζοντας το έδαφος για την πρώτη τηλεοπτική ερμηνεία του «ferto» μετά την νίκη του στον Εθνικό τελικό.
- Από την Τροία στον πόλεμο για την «πατρίδα» του πατσά: Ο στίχος του Ομήρου που εξοργίζει τους Τούρκους
- Αν η Μυρτώ ήταν Γιάννης ή Μάκης ή Βαγγέλης, θα τον παρατούσαν λιπόθυμο σε μια πλατεία;
- Κεφαλονιά: Η μαρτυρία του συντρόφου της Μυρτώς πριν πάει στη μοιραία συνάντηση - Η κατάθεση του φίλου της
- Δεν άντεξε η Κέιτ Μπλάνσετ: Η χειρονομία στο κόκκινο χαλί που τους άφησε όλους άφωνους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.