Μενού
Η Πάρις Χίλτον σε εκδήλωση
Πάρις Χίλτον | AP Photo/Chris Pizzello
  • Α-
  • Α+

Η Πάρις Χίλτον επέλεξε την Ημέρα των Ευχαριστιών για να ανακοινώσει μέσω Instagram τα ευχάριστα νέα για την οικογένειά της. Σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Πέμπτης (23/11) η διάσημη κληρονόμος ανακοίνωσε ότι έγινε για δεύτερη φορά μητέρα. 
«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου» έγραψε στη λεζάντα και κοινοποίησε μία φωτογραφία που έδειχνε ένα ροζ σετ από βρεφικά ρούχα.

Η Ναόμι Κάμπελ ήταν από τις πρώτες που έστειλε «συγχαρητήρια» μέσω Ιnstagram στη διάσημη κληρονόμο, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ. Πάνω στο μπλουζάκι ήταν γραμμένη η λέξη «London», ενώ υπήρχαν ένα ζευγάρι παιδικά κόκκινα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς και ένα αρκουδάκι.

Λίγη ώρα αργότερα, σε σχόλιο της στο TikTok, διευκρίνισε ότι η κόρη της έχει ήδη γεννηθεί, γράφοντας: «Η πριγκίπισσα μου έφτασε!!».

Σημειώνεται ότι η σταρ παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Κάρτερ Ριμ τον Νοέμβριο του 2021 με μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στον Μπελ Έαρ. Το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο καλωσόρισε τον Φοίνιξ μέσω παρένθετης μητέρας.

Η Πάρις Χίλτον είχε αποκαλύψει σε podcast την 1η Μαρτίου ότι το όνομα «London» ήταν ένα από τα αγαπημένα της. «Θα ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη αν ο Φοίνιξ αποκτούσε μια μέρα ένα αδερφάκι, με το όνομα “London”. Είναι η αγαπημένη μου πόλη και πάντα ήθελα να ονομάσω την κόρη μου “London”» είχε δηλώσει η ίδια..

@parishilton

Celebrating Phoenix the "Big Brother" on #Thanksgiving 🥰👶🏼🩵 #SlivingMom

♬ original sound - ParisHilton

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA