Μενού
Ο Γιάννης Ζουγανέλης
Ο Γιάννης Ζουγανέλης σε παράσταση | NDP Photo / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον Βασίλη Καρρά, του οποίου η σορός έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη , αλλά και το στίγμα του – μουσικό και μη.

Αναφερόμενος στον Βασίλη Καρρά, ο Γιάννης Ζουγανέλης τον χαρακτήρισε ως μία «εξέχουσα προσωπικότητα, ένα μελίσσι ανθρώπων, όπου όπου εμφανιζόταν δημιουργούσε φίλους και είχε το αίσθημα του μοιράσματος και της αλληλεγγύης». 

«Ήταν λαϊκός ποιητής, έγραφε και σκεφτόταν. Αυτό που μού έκανε εντύπωση ήταν ότι το μέτρο του ήταν πώς να κάνει τους ανθρώπους να περάσουν όμορφα και να γλεντήσουν. Ένας άνθρωπος που είχε τέτοια προσφορά σε θέματα που δεν τα επικοινώνησε ποτέ» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας για τον Βασίλη Καρρά στην ΕΡΤ.

Γιάννης Ζουγανέλης: Η κινηματογραφική συνύπαρξη με τον Βασίλη Καρρά

«Γνωριστήκαμε το 1991, παίξαμε σε ένα χώρο κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, στο Κοσμοδρόμιο. Η συνεργασία μας ήταν άποψη και ήταν ένας άνθρωπος, που εκείνη την περίοδο δεν ήταν ευρέως γνωστός. Στη Θεσσαλονίκη, δε, τον πάρα πολύ αγαπητός και τον ήξεραν».

«Μετά κατέβηκε στην Αθήνα και επικοινώνημε με το εξωτερικό, με τους απόδημους Έλληνες και τους βαλκανικούς λαούς, που αγαπούσε πάρα πολύ» συνέχισε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Αγαπούσε τα παιδιά, έβαζε το κεφάλι του να διεκδικήσει πράγματα γι' αυτά. Ήταν περίπτωση ανθρώπου, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο» κατέληξε ο ηθοποιός και μουσικός για τον Βασίλη Καρρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA