Ο Gio Kay, νέος influencer που εμφανίστηκε στην ελληνική showbiz και αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό, απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν να κατεβαίνει στην πολιτική.
Μιλώντας στην εκπομπή του Open «Ώρα για Ψυχαγωγία», δήλωσε: «Ξυπνάω το πρωί και βλέπω δημοσίευμα ''Αποκλειστικά νέα, ο Gio αρχίζει κόμμα Ε.ΜΠΡΟ.Σ''. Ήταν χαβαλές, είδα και το βίντεο αλλά δεν ξεκινάω κόμμα».
Ωστόσο, αποκάλυψε τις βλέψεις του για την Ευρωβουλή: «Θα σας δώσω αποκλειστικά νέα όμως αν θέλετε. Δεν είναι κόμμα, είναι κίνημα. Θα λέγεται Generation Hellas. Και σε δύο χρόνια θα πάω για Ευρωβουλευτής. Το έχω ήδη κλειδωμένο. Έχουμε και όλη την ομάδα, όλη την εταιρεία. Όχι σε κόμμα, ανεξάρτητος. Για τη νεολαία you know. Artificial Intelligence, original δημοκρατία», δήλωσε.
- Αδιέξοδο στη σύσκεψη Τραμπ για το Ιράν: Η Τεχεράνη επιμένει στο πυρηνικό της πρόγραμμα
- Πέθανε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς
- Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Ο Ανδρέας φοβόταν τον Σημίτη, τον τσάκισε η διαδοχή» – Η ατάκα για την Καρυστιανού
- Πανσέληνος: Ποια μέρα και ποια ώρα θα δούμε το «Μπλε Φεγγάρι»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.