Μενού
  • Α-
  • Α+

Άγνωστες πτυχές της ζωής του αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» ο διάσημος ηθοποιός, Γρηγόρης Βαλτινός.

«Οι γονείς μου είχαν χωρίσει όταν ήμουν μικρός. Τον πατέρα μου τον γνώρισα στα 22 μου. Ήταν στην Αμερική γι’ αυτό. Όταν τον είδα κατάλαβα πως είχαμε συγγένεια μέσω DNA. Ακόμα ήμουν στο Εθνικό τότε. Είχαμε πολύ ωραία σχέση μετά, ερχόταν στο θέατρο και με έβλεπε», είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Επίσης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Δεν έχω κάνει πολύ τηλεόραση και δεν ήθελα. Η υπερέκθεση στην τηλεόραση σε καίει πιστεύω. Έχω απορρίψει πολλές προτάσεις».

«Ήταν να παίξω σε πολλά από τα σήριαλ που βλέπετε αλλά δεν ήθελα να έχω τόσο συχνή συμμετοχή. Θέλω όταν κάνω τηλεόραση να μην κάνω θέατρο. Η τηλεόραση γίνεται για βιοποριστικούς λόγους, οπότε είχα κόστος. Δεν έχω κάνει σινεμά ενώ είναι η μεγάλη μου αγάπη. Ο λόγος είναι πως σε αυτά που με φώναξαν δεν μου άρεσαν και σε αυτά που ήθελα δεν με κάλεσαν», είπε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

Βαλτινός: «Δεν μπορώ να σταματήσω»

Ο Γρηγόρης Βαλτινός μίλησε επίσης για τον ηλικιακό ρατσισμό, για τον οποίο έχουν μιλήσει αρκετοί συνάδελφοί του.

«Εγώ είμαι χορτασμένος, δεν μου έχει βάλει κανένας τρικλοποδιά, θέλουμε με όλους τους συναδέλφους να ξαναβρεθούμε. Γιατί να υπάρχει ο ηλικιακός ρατσισμός; Δεν μπορεί να είσαι μεγάλος και να παίζεις τον ζεν πρεμιέ. Εγώ, καταρχάς, μεγαλώνοντας έχω προχωρήσει την τέχνη μου. Το μόνο που με τρομάζει είναι η υγεία μου. Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω. Έχω γεννηθεί γι’ αυτό. Τότε, νομίζω πως θα γεράσω», είπε χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA