Μενού
Η Χάιντι Κλουμ με την κόρη της, Λου, και τον σχεδιαστή Yannik Zamboni στο Coachella
Yannik Zamboni, Χάιντι Κλουμ, Λου στο Coachella | (Instagram @heidiklum)
  • Α-
  • Α+

Η Χάιντι Κλουμ βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στο Coachella με την 14χρονη κόρη της, Λου και δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάτι που το δημοφιλές μοντέλο δεν συνηθίζει. 

Η 50χρονη πόζαρε με την κόρη της, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, τον τραγουδιστή Σιλ. Μαζί τους πόζαρε και ο σχεδιαστής, Yannik Zamboni.

Η Λου, όπως αναφέρει το hellomagazine.com, φάνηκε να απολαμβάνει το μουσικό φεστιβάλ και τον ζεστό καιρό στην Καλιφόρνια και πόζαρε χαμογελαστή. Επέλεξε να φορέσει ένα φαρδύ τζιν και ένα τοπ με λαιμόκοψη, το οποίο είχε συνδυάσει με ογκώδη, δερμάτινα και χρυσά κοσμήματα.

Εντελώς διαφορετικό το στυλ της Χάιντι Κλουμ, η οποία φορούσε ένα διάφανο, πράσινο φόρεμα και καουμπόικο καπέλο, το οποίο συνδύασε με δερμάτινες μπότες.

Τι είναι το Coachella 

Το Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella Valley αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα φεστιβάλ της Αμερικής αλλά και παγκοσμίως με ετήσια διεξαγωγή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA