Μενού
Drea de Matteo
Drea de Matteo | Instagram
  • Α-
  • Α+

Η Drea de Matteo, γνωστή για τον ρόλο της στη στο θρυλικό crime drama «The Sopranos», προσχώρησε πρόσφατα στο OnlyFans και αποκάλυψε πως μπόρεσε να εξοφλήσει την υποθήκη της μέσα σε μόλις πέντε λεπτά στην εφαρμογή.

«Το OnlyFans μου έσωσε τη ζωή», λέει η 52χρονη ηθοποιός στην Daily Mail.

Είναι η πιο πρόσφατη διασημότητα που μπήκε στον αμφιλεγόμενο ιστότοπο, και ισχυρίζεται ότι κατάφερε να εξοφλήσει το στεγαστικό δάνειο στο σπίτι της με μόλις πέντε λεπτά δραστηριότητας.

Όπως αναφέρει στο μέσο, είχε μόλις 10 δολάρια στον τραπεζικό της λογαριασμό, όταν αποφάσισε να εγγραφεί στον ιστότοπο. 

Είπε ότι η άρνησή της να εμβολιαστεί για την Covid-19 την άφησε χωρίς δουλειά και είχε ξεμείνει από χρήματα για να φροντίσει τους γονείς της.

Ξεμπέρδεψε σε 5 λεπτά

«Μας έσωσε. Το Onlyfans έσωσε τη ζωή μου, 100 τοις εκατό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το λέω αυτό, αλλά πραγματικά μας έσωσε», είπε, προσθέτοντας, «Όποιος θέλει να με καταδικάσει και να με υποτιμήσει, ας το κάνει. Ελπίζω μόνο να μην βρεθείτε ποτέ στη θέση που ήμουν εγώ να φροντίζω δύο μικρά παιδιά».

Είπε ότι η κοινοποίηση των «ροζ» φωτογραφιών της ήταν μια ιδέα που χρειάστηκε να συνηθίσει, αλλά εκτιμά την οικονομική ανεξαρτησία που της έδωσαν. 

«Συνέχισα να ανεβάζω περισσότερες φωτογραφίες. Σε πέντε λεπτά, μπόρεσα να αποπληρώσω τον μεσάζοντα που είχε αναλάβει την πώληση του σπιτιού μου».

Και η ίδια η πλατφόρμα όμως καλωσόρισε με τις δέουσες τιμές τη high profile δημιουργό περιεχομένου του, με ποστ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA