Μενού
Η Ντόλι Πάρτον σε εμφάνισή της στον αγώνα του NFL
Η Ντόλι Πάρτον σε εμφάνισή της στον αγώνα του NFL | AP Photo/Julio Cortez
  • Α-
  • Α+

Η Ντόλι Πάρτον βρέθηκε για την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ στο παιχνίδι των Ντάλας Κάουμποϊς με τους Ουάσινγκτον Κομάντερς στο «AT&T Stadium» του Άρλινγκτον του Τέξας και έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της. 

Η 77χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με κοντό σορτς και ανοικτό ντεκολτέ για το performance της στη διάρκεια του ημιχρόνου και «τρέλανε» τους οπαδούς και τους τηλεθεατές. 

Η Ντόλι Πάρτον ξεσήκωσε το κοινό όταν τραγούδησε το «We Are The Champions» με τις μαζορέτες των Ντάλας Κάουμποϊς – που φορούσαν το ίδιο outfit – με εκείνη να παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή χορογραφία στον αγωνιστικό χώρο.

Τα σχόλια στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) έπεσαν βροχή, με πολλούς μάλιστα να ζητούν να γίνει εκείνη η επόμενη πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού όπως όλα δείχνουν το χρίσμα θα διεκδικήσουν δύο ηλικιωμένοι άνδρες – είτε ο 81χρονος Τζο Μπάιντεν, είτε ο 77χρονος Ντόναλντ Τραμπ.

 

 

 

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Κάουμποϊς, ο Τζέρι Τζόουνς φώναξε στους δημοσιογράφους: «Ντόλι Πάρτον και μπούτια γαλοπούλας, ουάου!».

 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA