Μενού
kevin-spacey
Κέβιν Σπέισι | (AP Photo/Alberto Pezzali)
  • Α-
  • Α+

Σε κορυφαίο κλαμπ του Λονδίνου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/7) ο Κέβιν Σπέισι την αθώωσή του από τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις σε τέσσερις άνδρες που φέρονταν να είχαν συμβεί κατά το χρονικό διάστημα 2004 - 2013. 

Δεδομένου ότι χθες ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε και τα γενέθλιά του, κλείνοντας φέτος τα 64 χρόνια του, αν μη τι άλλο είχε δύο καλούς λόγους για να γιορτάσει. Σύμφωνα με το Page Six, εθεάθη στην ιδιωτική λέσχη, «Groucho Club», στο Soho. 

Μάλιστα, ο Κέβιν Σπέισι ήταν σε πολύ καλύτερη διάθεση σε σχέση με μερικές ώρες νωρίτερα, αφού μην ξεχνάμε ότι σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης του δικαστηρίου. 

Σύμφωνα με το Page Six, ο Σπέισι, ο οποίος καθόταν στην είσοδο της λέσχης, ώστε να τον δουν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί, πέρασε τη βραδιά του πίνοντας ουίσκι και έδειχνε περήφανος, ενώ τον συνόδευαν επτά φίλοι του. 

Ο ηθοποιός φέρεται να αποχώρησε από τον χώρο κατά τα μεσάνυχτα και μπορεί οι φίλοι του να μην του τραγούδησαν το «Happy Birthday», όμως, ήταν όλοι ευδιάθετοι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA