Μενού
Κέβιν Σπέισι
Κέβιν Σπέισι | (AP Photo/Alberto Pezzali)
  • Α-
  • Α+

Εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Ουζμπεκιστάν μεταφέρθηκε ο Κέβιν Σπέισι όταν υπέστη μούδιασμα σε ένα χέρι του αφού φοβήθηκε ότι είχε υποστεί καρδιακή προσβολή, όπως αναφέρει το Page Six. 

Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος είναι καλεσμένος στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Τασκένδης που λαμβάνει χώρα στο Ουζμπεκιστάν, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, αλλά οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, σύμφωνα με τη Sun, αφού δεν βρήκαν κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. 

Στη συνέχεια ο Κέβιν Σπέισι επέστρεψε στο φεστιβάλ και εμφανίστηκε στη σκηνή, λέγοντας στο κοινό ότι χαίρει άκρας υγείας.

«Με έκανε πραγματικά να αφιερώσω μια στιγμή και να σκεφτώ πόσο εύθραυστη είναι η ζωή – για όλους μας», είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Σπέισι, ο οποίος εξήγησε ότι πήγε στο νοσοκομείο ύστερα από προτροπές των συνεργατών του.

«Πέρασα το απόγευμα εκεί κάνοντας μια ποικιλία από τεστ. Το προσωπικό με φρόντισε και μάλιστα, μου έκαναν μαγνητική τομογραφία. Όλα αποδείχτηκαν εντελώς φυσιολογικά και είμαι ευγνώμων που δεν είναι κάτι πιο σοβαρό», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Ιωαννίδης: Εκρήξεις που έμειναν στην ιστορία - Από το «στανιό σας» έως το μπουκάλι στον Σιγάλα

Ο ΑΝΤ1 «κόβει» τις Ψυχοκόρες και το κοινό εξοργίζεται - «Καίει την καλύτερη σειρά της σεζόν»

Αποχώρησε ο Σπύρος Χατζάρας από την παράταξη Σγουρού, μετά τον σάλο για την μπλούζα «Ζ»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA