Μενού
kinito etiketa
Ετικέτα με οδηγίες για πλύσιμο ρούχου | TikTok/jennnyyyyjayyyy
  • Α-
  • Α+

Μία χρήστης του TikTok στις ΗΠΑ, η Τζένιφερ, ανέβασε βίντεο στη δημοφιλή πλατφόρμα να τραβά φωτογραφία μία ετικέτα ρούχου, την οποία δεν καταλάβαινε.

Στη συνέχεια, ;όπως αναφέρει η Daily Mail, σάρωσε την εικόνα προς τα πάνω για να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με αυτήν, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν την ημερομηνία, την τοποθεσία και τη συσκευή που τραβήχτηκε.

Η φωτογραφία της Τζένιφερ περιείχε σύμβολα πλυσίματος ρούχων και το κινητό της, της έδωσε την επιλογή να αναζητήσει περισσότερα για το σωστό πλύσιμο και τη φροντίδα των ρούχων διαδικτυακά.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από τη λήψη της εικόνας, είχε μία λίστα με σύμβολα για το πλύσιμο ρούχων και την σημασία τους.

Η μητέρα έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Είστε 23 ετών όταν μαθαίνετε μέσω της κάμερας του κινητού σας πώς να πλένετε σωστά τα ρούχα σας».

Η «χακεριά» της Jennifer, είχε πάνω από 1,9 εκατομμύρια προβολές και περισσότερα από 65.000 like με την πλειοψηφία των χρηστών να νιώθουν ευγνώμονες στη Τζένιφερ που τους έδωσε να καταλάβουν τη σημασία αυτών των «περίεργων» συμβόλων στις ετικέτες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA