Μενού
konstantina mixail.jpg
Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. | Alpha
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Κυριακής η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάντρεψε ένα ομόφυλο ζευγάρι αγαπημένων της φίλων στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είπε: «Έχω παντρέψει δύο αγαπημένους μου φίλους στο εξωτερικό, στη Γαλλία, στη Νορμανδία πριν από 3 - 4 χρόνια».

«Ο φίλος μου ο καλός δουλεύει πια γιατρός στο Παρίσι, ο Παντελής Καρράς και ερωτεύθηκε και αγαπήθηκαν με έναν Αμερικανό, τον Τεντ, ο οποίος ζει επίσης στην εξοχή της Νορμανδίας και έγινε ο γάμος», πρόσθεσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Έγινε γάμος πολιτικός και θρησκευτικός, δηλαδή βρέθηκε ένας προτεστάντης παππάς καθολικός, πήγαν σε αυτόν αρκετές φορές για να συζητήσουν τα θέματα και τους έμαθε να μάθουν κάποια θρησκευτικά χωρία, και στο τέλος, το καλοκαίρι, έγινε ο γάμος», διευκρίνισε η γνωστή ηθοποιός.

Μιχαήλ: «Τα παντρέψαμε τα αγόρια»

«Μεταφερθήκαμε και οι Έλληνες και οι Αμερικάνοι, όπως και οι Γάλλοι βέβαια και τα παντρέψαμε τα αγόρια. Το ίδιο και στο δημαρχείο, εγώ όμως στον θρησκευτικό. Ως θεολόγος και εγώ έπρεπε τον φίλο μου να τον κατευοδώσω, ήταν και είναι υπέροχο», είπε στη συνέχεια

«Το πιο υπέροχο επιπλέον, για να μην ακουστεί ότι λέμε τίποτα μοντερνιές, είναι ότι έγινε τόσο φυσικά και απλά και ωραία που η μητέρα μου και όλοι οι συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας δεν είπαν κάτι επειδή θα παντρέψουμε δυο άντρες. Άμα αγαπιούνται τώρα, τι να κάνουμε, θα τους παντρέψουμε», είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA