Μενού
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται πως επιβεβαίωσαν τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι, πραγματοποιώντας χθες βράδυ (03/01) δημόσια εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης που τραγουδάει η Μαρινέλλα.

Παρόλο που η Αλεξάνδρα Νίκα είχε πάει πέρσι στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, το ζευγάρι μέχρι στιγμής δεν έχει πραγματοποιήσει κοινή, δημόσια εμφάνιση. Το ζευγάρι, όπως αναφέρει η εκπομπή του Open «Πρωινό ΣουΣου» μπήκε και βγήκε μαζί από το μαγαζί.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, μία σχέση από απόσταση, καθώς η 24χρονη κάνει το διδακτορικό της στο Λος Άντζελες ενώ φέρεται να εργάζεται σε μία start up εταιρεία.

«Ήταν πάρα πολύ διακριτικοί. Ήρθαν με ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο κόσμος πλησίασε τον Κωνσταντίνος Αργυρό, εκείνος δεν θέλησε να κρύψει κάτι» σημείωσε η Μαίρη Αυγερινοπούλου για την πρώτη επίσημη εμφάνιση του τραγουδιστή με τη νεαρή καλλονή σύντροφό του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA