Μενού
Κώστας Φαλελάκης
Κώστας Φαλελάκης | Open
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Φαλελάκης μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» για την «καρμική» - όπως τη χαρακτήρισε - σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα, την απώλειά του και πώς τη διαχειρίστηκε, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά τον θάνατό του. 

«Όσο ζούσε ο Μηνάς, είχα αγάπη. Μετά τον θάνατό του, ήμουν πολύ δύσκολα οικονομικά, δούλευα πολύ κι έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι. Ήταν αναγκαστικό, γιατί έπρεπε να βιοπορίζομαι μόνος μου κι είχα να πληρώσω, άδικα βέβαια, έναν φόρο κληρονομιάς για το σπίτι που είχαμε αγοράσει από κοινού, αλλά ήταν στο όνομα του Μηνά, οπότε εγώ δεν ήμουν τίποτα», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Μιλώντας για τη ζωή του στην Κρήτη πριν γνωρίσει τον Μηνά Χατζησάββα, ο ίδιος είπε: «Σκληρή πραγματικότητα, όλα από το ξεκίνημα. Η μητέρα μου αντιμετώπιζε μια ψυχική ασθένεια, αναγκάστηκα να εγκαταλείψω τους δικούς μου επειδή δεν συμφωνούσαμε σε κάποια πράγματα.

«Στην Αθήνα ήρθα, γιατί είχε ξεκινήσει η σχέση μου με τον Μηνά. Αν δεν ερχόμουν, θα κατέβαινε αυτός στα Χανιά. Θεώρησα επειδή ήμουν μικρότερος από τον Μηνά ότι είναι πιο εύκολο να το κάνω εγώ. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Τον γνώρισα το 1991, καρμική γνωριμία. Αν δεν διέκοπτε τη σχέση μας ο θάνατος, θα διαρκούσε μέχρι σήμερα», εξομολογήθηκε ο Κώστας Φαλελάκης για τη σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα.

Μάλιστα, εξήγησε ότι η σχέση τους τον οδήγησε στο να κάνει coming out, ενώ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του δεν έμαθε ποτέ για εκείνον. 

«Coming out έκανα όταν ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Ήμουν τόσο ευτυχισμένος και περήφανος για αυτό και δεν το έκρυβα. Στην Αθήνα ήταν λίγο καλύτερα, στα Χανιά που έζησα εγώ μέχρι τότε ήταν δύσκολα. Με τον πατέρα μου δεν το επικοινωνήσαμε ποτέ, γιατί θεωρούσα ότι είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιληφθεί. Θα του έκανε κακό», είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν είχαμε προετοιμαστεί για τον θάνατο του - Δεν ήξερα τι με περιμένει»

Στην πορεία της συνέντευξης ο Κώστας Φαλελάκης περιέγραψε όλα όσα βίωσε μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα.

«Ήταν τόσο έντονη η αγάπη μας, όσο την περιγράφω. Όταν φέρνω τα χαρακτηριστικά του στη σκέψη μου ακόμα και τώρα, νιώθω ρίγος στην ραχοκοκαλιά, ένας άνθρωπος τόσο ανιδιοτελής και έντιμος. Δεν είχαμε προετοιμαστεί για τον θάνατο του», ανέφερε. 

«Δεν ήξερα τι με περιμένει, το είδα την ώρα που συνέβη. Το πρώτο πράγμα που με θύμωσε ήταν που δεν μπορούσα να τον κηδέψω. Δεν μπορούσα να πάρω το σώμα του, παρότι έγινε αποτέφρωση, όπως ήθελε. Αυτό ήταν ένα μεγάλο χαστούκι», πρόσθεσε.

«Μετά τον χαμό του, δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Μου έγραφαν "θα σε παλουκώσουμε στο Σύνταγμα". Μπήκα ένα βράδυ να δω τα σχόλια και τι διάσταση είχε πάρει όλο αυτό. Μέχρι τότε είχα κατεβάσει ρολά και δεν έβλεπα τίποτα. Εκείνη την ημέρα πήρα πολλά ηρεμιστικά, γιατί αγρίεψα. Αναρωτιόμουν ποιος είναι αυτός που τα γράφει», επεσήμανε ο Κώστας Φαλελάκης. 

«Μοιράστηκα το πένθος μου με τους πολύ οικείους μου, με κοινούς φίλους που είχαμε με τον Μηνά, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα», κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA