Η Margot Robbie αποκάλυψε ότι μπορεί να κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική, προτιμώντας μια θέση πίσω από την κάμερα.
Η Robbie, η οποία εκτός από πρωταγωνίστρια της Barbie υπήρξε και παραγωγός της ταινίας, δήλωσε σε νέα συνέντευξή της στο Deadline ότι μπορεί να «εξαφανιστεί» από τις οθόνες μας για λίγο καιρό επειδή «όλοι μάλλον έχουν βαρεθεί να με βλέπουν» μετά την επιτυχία της ταινίας.
Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr
- Ο μεγάλος συμβιβασμός στο ΠΑΣΟΚ, το άνευ προηγουμένου σουρωτήρι στο Μαξίμου και το ξήλωμα του Νατσιού
- Ο «high tech» στρατός που βλέπει ο Νίκος Δένδιας: «Να μην αγοράζουμε πια εξοπλισμούς από το ράφι»
- Από τη Βρετανία έως την Αυστραλία: Ποιες χώρες απαγόρευσαν τις ελληνικές εισαγωγές κρέατος λόγω αφθώδους πυρετού
- Άγιος Ανδρέας Κυνουρίας: Δύο νεκροί από ηλεκτροπληξία σε βουλκανιζατέρ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.