Μενού
Ματίνα Νικολάου - Στούντιο 4
Η Ματίνα Νικολάου στο «Στούντιο 4» | ΕΡΤ1
  • Α-
  • Α+

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης (28/5) στο «Στούντιο 4» και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τον χωρισμό από τον πρώην σύζυγό της.

«Έχω άγχος για να μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά στις υποχρεώσεις μου, όχι για να είμαι πάντα στη δουλειά. Όταν κάποια στιγμή χώρισα από τον άντρα μου, είχα πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γονείς και τους φίλους μου», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

«Υπήρξαν δύσκολες περίοδοι στη ζωή μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχα και οικονομική βοήθεια από φίλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ζητήσεις. Απλά όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες, μπορεί να συμβεί, χωρίς να είναι κάτι φοβερό, γίνεται», τόνισε στη συνέχεια η Ματίνα Νικολάου. 

«Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν άλλο τρόπο αυτό που σου έχει προσφερθεί, σε κάνει χαρούμενη. Είμαι τυχερή, γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Βρέθηκαν άνθρωποι που με στήριξαν πάρα πολύ», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Στους 9 μήνες του γιου μου ξεκίνησα να δουλεύω πάλι»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ματίνα Νικολάου δεν έκρυψε ότι ήθελε να έρθει να μείνει στην Αθήνα, ενώ ανέφερε και πόσους μήνες μετά τη γέννηση του γιου της επέστρεψε στη δουλειά.

«Μεγάλωσα στο Μαρκόπουλο. Ήρθα Αθήνα στα 20 μου, είχα την τύχη να δουλεύω στο Τέχνης. Θα μπορούσα να πηγαινοέρχομαι, αλλά το ήθελα να μείνω στην Αθήνα. Εκείνα τα πρώτα χρόνια στη δραματική σχολή θυμάμαι μόνο το θέατρο. Μαζευόμασταν στα σπίτια για να δοκιμάσουμε τα έργα μας. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία εκείνη την περίοδο, μάζεψα εμπειρίες», είπε η Ματίνα Νικολάου.

«Τον γιο μου τον απέκτησα στα 31 μου, σε μία ωραία ηλικία και στους 9 μήνες του γιου μου ξεκίνησα να δουλεύω πάλι», είπε η γνωστή ηθοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA