Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στις 22 Δεκεμβρίου, όταν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε τη μηχανή του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να χρειαστεί να νοσηλευτεί και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον του ανθρώπου που προκάλεσε το ατύχημα, επισημαίνοντας την ταλαιπωρία που έχει υποστεί και τις σωματικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
«Βεβαιότατα και θα κινηθώ νομικά. Έχει έρθει η Αστυνομία, κατέγραψε το γεγονός. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο σπίτι μου και πονάω και αυτός είναι σπιτάκι του και τρώει. Θα είμαι για 1,5 μήνα ακίνητος, έχω ράμματα και λάμα στη δεξιά μου περόνη. Χάνω τη δουλειά μου στο θέατρο, χάνω τη δουλειά μου, χάνω την ησυχία μου, χάνω τον ύπνο μου και πονάω. Τι να πω παραπάνω; Και μετά από 2,5 μήνες εγώ αν καθαρίσω την ιστορία της περόνης, μετά θα μπορώ κάνω φυσιοθεραπείες για να αποκατασταθώ».
«Δεν θέλω τη συγγνώμη του οδηγού. Συγγνώμη θα έπρεπε να μου πει πριν με τρακάρει ή όταν με τράκαρε να μην έσερνε τη μηχανή μου άλλα 20 μέτρα. Τι συγγνώμη; Εγώ αυτή τη στιγμή αν ακολουθούσα τη μηχανή μου θα ήμουν κιμάς. Και μου λέει δεν το είδα. Τι δεν είδε; Μύγα είναι η μηχανή;» ανέφερε ο ηθοποιός.
Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα
- Φεύγει οριστικά από τη Θεσσαλονίκη η Ryanair: Επίσημη ανακοίνωση στους εργαζόμενους
- Η Κωνσταντοπούλου «μηδένισε το γραπτό» του Μηταράκη: «Κλίνε το δόκτωρ, και εσύ από το South Eastern;»
- Ανδρομάχη: «Όταν ο Γιώργος άρχισε να μου στέλνει ερωτικά μηνύματα έπαθα σοκ - Τον είχα στην κατηγορία Φίλοι»
- Πωλείται το πιο ακριβό σπίτι του πλανήτη: Τι το εξωπραγματικό κρύβει η αγγελία - Εκτός από την τιμή
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.