Μενού
Η Cait Matheny
Η Cait Matheny | Instagram
  • Α-
  • Α+

Μία μητέρα αποκάλυψε πως καταφέρνει να βγάζει 2.000 δολάρια τον μήνα, απλά κάνοντας αναρτήσεις μέσω του κινητού της. Χωρίς να βγαίνει καν από το σπίτι και να αφήνει τα παιδιά σε baby sitter, κερδίζει πολύ περισσότερα από έναν εργαζόμενο κατώτατου μισθού στις ΗΠΑ.

Όπως γράφει η Sun, η Caitlyn Matheny, μια ανύπαντρη μητέρα από τις ΗΠΑ, δημιουργεί περιεχόμενο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία με τη σειρά τους κερδίζουν δυσθεώρητα ποσά κάθε μήνα.

Μοιράστηκε το μυστικό της επιτυχίας της λέγοντας: «Αν θέλεις να βγάλεις επιπλέον χρήματα από το smartphone σου, άκου εμένα».

«Και όχι, αυτό δεν είναι σχέδιο-πυραμίδα ή απάτη. Τίποτα τέτοιο. Βγάζω επιπλέον 2.000 δολάρια τον μήνα από το σπίτι, χρησιμοποιώντας απλά το τηλέφωνό μου και δημιουργώντας περιεχόμενο για τα social media».

@cbmfit

Spend a day with us! @ehplabs code CAIT

♬ original sound - cbmfit

Το μυστικό του marketing

Η Caitlyn εξήγησε ότι ο απίστευτος «μισθός» της βασίζεται στην προμήθεια από συνεργατικό marketing. Είναι η διαδικασία με την οποία ένας συνεργαζόμενος κερδίζει ποσοστά πωλήσεων ή καθαρή αμοιβή για τη διαφήμιση προϊόντων άλλου ατόμου ή εταιρείας. 

Ο συνεργάτης-influencer, απλώς αναζητά ένα προϊόν που απολαμβάνει, στη συνέχεια προωθεί αυτό το προϊόν στις πλατφόρμες του και αμείβεται με ένα μέρος του κέρδους από κάθε πώληση που πραγματοποιείται από τον σύνδεσμο που παρέχει. Πρόκειται δηλαδή για έναν online πλασιέ.

«Είμαι ανύπαντρη μαμά, δεν έχω κάποιον άλλο να φροντίζει το μωρό μου, επομένως μένω σπίτι μαζί του τις περισσότερες ώρες της ημέρας και πραγματικά πάλευα να επιβιώσω για μία περίοδο, ειδικά με αυτήν την οικονομία, αναζητώντας τρόπους να βγάλω επιπλέον χρήματα».

Τότε ήταν που άρχισα να ψάχνομαι με το affiliate marketing. Το παίρνω πολύ σοβαρά πλέον, και τους τελευταίους τρεις με τέσσερις μήνες κερδίζω κατά μέσο όρο 1.500 έως $2.000 δολάρια μηνιαία, ούτε έναν χρόνο αφού ξεκίνησα».

Για όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους «εξ αποστάσεως» διαφημιστική, η Caitlyn συμβούλεψε από πού να ξεκινήσουν, λέγοντας: «Πολλές επωνυμίες κάνουν affiliate marketing με δημιουργούς που έχουν ακόμη και λιγότερους από 2.000 ακόλουθους.

Προφανώς, η επιλογή μιας καλής στρατηγικής περιεχομένου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της σελίδας σας περισσότερο, η οποία θα φέρει περισσότερα άτομα στη σελίδα σας, κάτι που θα επιτρέψει σε περισσότερους ανθρώπους να αγοράσουν τα προϊόντα που προωθείτε».

 

.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA