Μενού
H Honey Brooks
H Honey Brooks | Instagram @honeyybrooksvip
  • Α-
  • Α+

Μία νεαρή μητέρα και μοντέλο του OnlyFans αποκάλυψε πως ζει την αγαπημένη της φαντασίωση που δεν είναι άλλη από το να μοιράζεται τον σύζυγό της με άλλες 16 γυναίκες.

Η Honey Brooks από την εξοχή της Αυστραλίας, μοιράστηκε πρόσφατα πως όχι μόνο αφήνει τον άντρα της να ξενοκοιμάται, αλλά και πως αυτό είναι το κρυφό της πάθος, μαζί με την ανάρτηση «ροζ» περιεχομένου στην πλατφόρμα.

Η εμμονή της Brooks

Η μητέρα δύο παιδιών έχει μάλλον λύσει το βιοποριστικό της πρόβλημα, αφού βγάζει μέσω του OnlyFans περίπου 90.000 δολάρια το μήνα, και όλα αυτά απλά βιντεοσκοπώντας τον εαυτό της να κουρεύει το γκαζόν και να ποτίζει με μπικίνι, μαζί με άλλες αγγαρείες. 

Παράλληλα, βρήκε μία νέα ασχολία, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα «εμμονή», επιτρέποντας στον σύζυγό της, Χανκ, να κοιμάται με άλλες γυναίκες και την ίδια να συμμετέχει συχνά στα ερωτικά παιχνίδια τους.

«Πραγματικά δεν το χορταίνω. Αν μου έλεγε κάποιος πριν από 12 μήνες ότι θα μοιραζόμουν τον άντρα μου με άλλες γυναίκες, δεν θα το πίστευα» λέει σε βίντεο που μοιράστηκε η DailyMail.

Η Honeyy δήλωσε πως το όλο θέμα ήταν δική της ιδέα. «Το αστείο είναι ότι εγώ έχω την εμμονή. Ο άντρας μου το βρίσκει απλά "κουλ" και είμαι σίγουρη πως απολαμβάνω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν».

Η Honey και ο Hank προφανώς δεν αφήνουν τις καυτές περιπέτειες τους να πάνε χαμένες, αφού βιντεοσκοπούν πολλές από αυτές και τις αναρτούν «κοψοχρονιά» σε πορνογραφική πλατφόρμα. «Είμαστε στο στοιχείο μας» είπε το μοντέλο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA