Μενού
katy perry - orlando bloom
Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Νέους δικαστικούς μπελάδες αναμένεται να έχουν οι Κέιτι Πέρι και Ορλάντο Μπλουμ, καθώς 83χρονος πρώην βετεράνος υπέβαλε μήνυση κατηγορώντας τους πως θέλουν να του πάρουν το σπίτι στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ

Όπως αναφέρεται, πρόκειται για ένα τεράστιο σπίτι 8 στρεμμάτων στο Λος Φελίζ, το οποίο αγόρασε το ζευγάρι το 2021 για 14,2 εκατομμύρια δολάρια. Τώρα, ο πρώην ιδιοκτήτης του θέλει να ακυρώσει την αγορά, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως το σπίτι έχει συναισθηματική αξία και ότι θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του εκεί. 

Το επιχείρημά του

Σύμφωνα με τη Daily Mail,ο 83χρονος υπέγραψε ένα συμβόλαιο ακίνητης περιουσίας τον Ιούλιο του 2020 για να πουλήσει το σπίτι του στο διάσημο ζευγάρι. Όμως, τώρα 3 χρόνια μετά, ισχυρίζεται πως εκείνη την περίοδο αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας το οποίο προέκυψε από χειρουργική επέμβαση.

Η επέμβαση, όπως τονίζουν οι ίδιες πληροφορίες, τον έκανε να παιρνει βαριά παυσίπονα που του προκαλούσαν μέθη. Γι' αυτό το λόγο θέλει να ακυρώσει την αγορά, καθώς υποστηρίζει ότι δεν βρισκόταν στην κατάλληλη κατάσταση  – νοητικά – για να πάρει την εν λόγω απόφαση. 

«Δεν ήξερα τι έκανα από τα φάρμακα» είπε ο 83χρονος

Οι συνήγοροι του ζευγαριού αγνόησαν την επιθυμία του, ενώ τον απείλησαν πως αν προχωρήσει στην ακύρωση του ήδη υπογεγραμμένου συμβολαίου, θα κάνουν μήνυση.

Όπως φάνηκε, ο ηλικιωμένος αγνόησε τις όποιες απειλές και προχώρησε στη μήνυση, με τη δίκη να έχει προγραμματιστεί μέσα στον Αύγουστο. Ο 83χρονος έπασχε από το 2015 με τη νόσο Huntington, η οποία προσβάλει συστήματα του εγκεφάλου με συμπτώματα άνοιας. 

Υποστηρίζει πως δεν κατέθεσε ποτέ το ακίνητο, ούτε μίλησε σε μεσίτη για τη διαθεσιμότητα του σπιτιού, ενώ υποστήριξε ότι είχε αγοράσει το σπίτι τον Μάιο του 2020 και μετακόμισε μόλις δύο μήνες πριν από την πώληση στη γνωστή τραγουδίστρια.

«Σχεδίαζε να ζήσει εκεί για το υπόλοιπο της ζωής του» αναφέρει στη σχετική καταγγελία. 

Στις 22 Ιουλίου, ο 83χρονος έστειλε ένα email στον πωλητή και τον αγοραστή, λέγοντας ότι δεν ήθελε να πουλήσει το σπίτι του περιγράφοντας πώς ήταν υπό την επήρεια παυσίπονων και είπε ότι «πρόκειται για τα τελευταία χρόνια της ζωής του και δεν μπορεί να πουλήσει το σπίτι του».

Λόγω επιδείνωσης της υγείας του ο 83χρονος δεν θα παραστεί στη δίκη και έτσι τα παιδιά του προσπαθούν να κρατήσουν την περιουσία στην οικογένεια.  

Δεύτερη φορά στα δικαστήρια η τραγουδίστρια για αντίστοιχα θέματα

Η Κέιτι Πέρι, το 2015, πέρασε μια παρόμοια περιπέτεια έχοντας εναντίον της σε δίκη δύο ηλικιωμένες Ρωμαιοκαθολικές καλόγριες, με την υπόθεση να αφορά την πώληση ενός μοναστηριού στο Λος Άντζελες.

Η Πέρι αγόρασε το μοναστήρι το 2015, πληρώνοντας 14,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στον Αρχιεπίσκοπο του Λος Άντζελες, Χοσέ Γκόμεζ. 

Με τις καλόγριες να υποστηρίζουν ότι ήθελαν να πουλήσουν εκείνες το μοναστήρι, η Αρχιεπισκοπή του Λος Άντζελες έκανε μήνυση για να μπλοκάρει την πώληση, υποστηρίζοντας ότι οι μοναχές δεν είχαν την εξουσία να πουλήσουν το ακίνητο.

Ένας δικαστής έκρινε το 2016 την πώληση άκυρη, και επιδίκασε στην Πέρι και την Αρχιεπισκοπή αποζημίωση συνολικού ύψους άνω των 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης του 2018 η αδελφή Χόλτσμαν, 89 ετών, κατέρρευσε και πέθανε κατά τη διάρκεια της δίκης. Η αδελφή Κάλαναν, η μόνη επιζήσασα μοναχή είπε τότε ότι η Κέιτι Πέρι «έχει αίμα στα χέρια της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA