Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και μίλησε, για το θέατρο, τη Δέσποινα Βανδή αλλά ακόμα και το δύσκολο θέμα με την περιπέτεια της υγείας του.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, ο ηθοποιός δήλωσε: «Δεν βάζω ταμπέλα ότι είμαι της κουλτούρας ή των μπουζουκιών. Είμαι όπου γουστάρω να είμαι. Οπότε αυτοχαρακτηρίζομαι λίγο… λαϊκός/punk, κάνω αυτό που θέλω, αυτό που μου λέει η ψυχούλα μου και από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Έχω χάσει φίλους σε αυτή τη διαδρομή. Το να χάνεις φίλους είναι δυστύχημα» ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Μπισμπίκης.
«Άμα είσαι ερωτευμένος θες κάτι άλλο; Δεν μου έλειπε τίποτα! Ο γιος μου είναι 12 χρονών, μεγαλώνει καλά, είναι ένα πανέξυπνο παιδί. Τον λατρεύω, τον θαυμάζω και για τα ταλέντα που έχει. Δύσκολα να σου απαντήσω ότι προσέχω τον εαυτό μου… Έπαθα ένα θέμα με την καρδιά, η αλήθεια είναι ότι συνεχίζω να μην προσέχω τον εαυτό μου. Είμαι κακό παράδειγμα. Έχω την αυτοκαταστροφή. Το δουλεύω στο μυαλό μου να αλλάξει» αποκάλυψε ο ηθοποιός.
Μπισμπίκης: «Θέλω να σκηνοθετήσω τη Δέσποινα Βανδή»
Στη συνέχεια ο ηθοποιός απάντησε στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα ήθελε να σκηνοθετήσει τη σύντροφο του, Δέσποινα Βανδή: «Θέλω να τη σκηνοθετήσω. Υπάρχει κάτι που θέλω να κάνουμε, μια ιδέα, δεν μπορώ να πω τι είναι.
Την πιστεύω, είναι πολύ καλή στο θέατρο. Την έχω δει δυο φορές».
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Δεν ήξερε πού να κρυφτεί o ρεπόρτερ: Τι είπε viral τουρίστρια on air στο Action24
- Απόγνωση για τον Τζάστιν Μπίμπερ: «Φίλε, χρειάζεσαι βοήθεια»- Οι αμφιλεγόμενες φωτογραφίες
- Ο Μασκ έκανε ροντέο τον Λευκό Οίκο και έπεσε πάνω στον υπ. Οικονομικών σαν παίκτης ράγκμπι
- Φωτιά σε μπισκοτοβιομηχανία στα Τρίκαλα: Εικόνες απόλυτης καταστροφής από το σημείο
- Η θεωρία συνωμοσίας για τον... κορονοϊό που συνδέθηκε με τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Γιώργος Λιάγκας: Του έκλεισε το τηλέφωνο ο Μιχάλης Γιαννάκος - «Μου έκανε τη μούρη κρέας. Άντε από ‘δω!»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.